Een man in New York ligt te slapen totdat hij ineens geluiden hoort in de keuken. Hij probeert overeind te komen, maar dat gaat niet omdat hij volledig verlamd is. Ik lag heerlijk te slapen toen ik wakker werd omdat ik geluiden hoorde in de keuken. Ik lag plat op mijn rug met twee kussens onder mijn hoofd. Totdat ik de geluiden hoorde die mij wakker maakten lag ik zoals gewoonlijk op mijn zij te slapen. De eerste gedachte die door mijn hoofd ging was dat mijn zoon misschien voor het eerst zelfstandig uit zijn bed was geklommen en de laden aan het openen en sluiten was. Ik besloot op te staan, maar dat ging niet omdat ik ineens volledig verlamd was door een zoemend geluid boven bij mijn hoofd.

Onmiddellijk gingen mijn gedachten van de geluiden die ik hoorde naar het besef dat ik misschien een beroerte of hersenbloeding of iets dergelijks had. Ik kon mijn ogen niet openen en ik kon ook mijn benen noch enig ander onderdeel van mijn lichaam bewegen. Ik was honderd procent klaarwakker en toch kon ik mijn lichaam niet bewegen. Eerst probeerde ik om mijn voeten en daarna mijn benen te bewegen. En dan mijn armen om zo te proberen op te staan. Het ging gewoon niet. Het was alsof er een zwaar gewicht op mijn lichaam rustte.

Ik had geen pijn. Ik kon niet spreken. Ik besloot dat ik zou proberen mijn ogen te openen. Het ging niet. Daarom probeerde ik mij te concentreren op maar één oog, het rechter. Ik had alle kracht die ik bezat nodig om het rechter ooglid een klein beetje te kunnen openen. Toen zag ik een wezen die ter hoogte van mijn knieën stond met uitgestrekte armen. Zijn handen leken te gloeien, een soort geelachtig groen. De volgende afbeelding is gemaakt aan de hand van de beschrijving die de man later heeft gegeven:

 

 

 

Ik wist natuurlijk onmiddellijk dat het niet mijn zoon was. Ook dat het een soort buitenaards iemand was. Ik had grote moeite om mijn ene oog open te houden. Toen, plotseling bewoog dit ding richting de muur en verdween er dwars doorheen. Het bewoog snel en maakte geen geluid. De verlamming was toen snel voorbij. Ik voelde mij lichamelijk heel goed, maar was totaal verbaasd over de gebeurtenis en de ervaring die ik had gehad. Ik ging naar de kamer van mijn zoon om te zien of alles goed was. Hij sliep, ik liep naar de keuken en ging terug naar bed. Ik besloot om mijn vrouw die naast me lag niet wakker te maken. Ik heb de gebeurtenis wel even kort verteld de volgende dag. Drie dagen later werd ik opeens heel erg bang. En sinds die tijd moet ik proberen om te gaan met het feit dat ik niet weet wat dit wezen met mij gedaan heeft.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees