Jaden Smith, de zoon van de Amerikaanse acteur Will Smith, zei deze week tegenover het tijdschrift Wonderland dat president Obama hem heeft bevestigd dat buitenaardsen echt zijn. Jaden speelde in diverse films, waaronder de remakes van The Day the Earth Stood Still en The Karate Kid, en maakt ook furore als rapper en danser. Binnenkort zal hij te zien zijn in After Earth, een futuristische film met buitenaardse wezens. Jaden houdt zich veel bezig met het onderwerp buitenaards leven. “Ik vind buitenaardsen erg cool, omdat ze bestaan,” vertelde hij aan het tijdschrift.

 

 

Situation Room

Hij voegde toe dat president Obama bevestigde wat hij al dacht. De familie Smith kreeg onlangs de kans om een bezoek te brengen aan het Witte Huis. In de Situation Room, die zich in de kelder van de westvleugel bevindt, zag Jaden zijn kans schoon om de president te vragen naar buitenaardsen.

“Ik heb met president Obama gesproken over buitenaardsen,” zei hij. “Hij zei dat hij het bestaan van buitenaardsen kon ontkennen noch bevestigen, wat betekent dat ze bestaan. Als mensen denken dat we de enige beschaving zijn in dit universum, is er iets mis met ze.”

Tijdens een uitzending van BBC Radio 1 afgelopen jaar vertelde Will Smith over de rondleiding in het Witte Huis en het gesprek dat zijn zoon had met Obama. Onderstaand fragment werd op 16 mei 2012 uitgezonden.

 

Video

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees