De grote baas van NASA, Charles Bolden, heeft enkele dagen geleden een interview gegeven aan de Engelse televisiezender ITV. In dat interview komen enkele opmerkelijke uitspraken uit de mond van deze Charles Bolden. Bolden sprak over de planeet Mars en zei daarbij het volgende: “Het is een planeet, de zusterplaneet van onze aarde. Het is de meest waarschijnlijke planeet in ons zonnenstelsel dat eh eh ooit leven heeft gekend.... en misschien zelfs nu leven herbergt”.

 

cb
Dit is een historische uitspraak van NASA want het is de eerste keer dat ze min of meer toegeven dat er ooit leven is geweest op Mars. Het kon eigenlijk ook niet anders want NASA wordt aan alle kanten in een hoek gedreven met alle nieuwe bewijsmateriaal dat nu bijna dagelijks boven water komt. Niet alleen hebben we vreemde lichtbronnen gezien, maar ook UFO’s die af en aan vliegen. Daarnaast worden er met de regelmaat van de klok voorwerpen aangetroffen die absoluut niet natuurlijk zijn. Door de bovenstaande uitspraken van Bolden heeft NASA de deur op een (grote) kier gezet om wellicht straks met verdere onthullingen te komen. Hier een stukje uit het interview waar Bolden zijn uitspraken doet. Voor het volledige interview verwijzen wij naar ITV. 

 

Video

 

 
Ufoloog Scott C Waring wil er met klem de nadruk opleggen dat Bolden even aarzelt voordat hij zegt: “en misschien zelfs nu leven herbergt”.

Hij knijpt daarbij zelfs even zijn oog dicht en er valt een soort aarzeling waar te nemen in de trant van: “Zal ik het nu wel zeggen of niet”  

Scott is dan ook van mening dat de datum 9 oktober 2014 in de geschiedenisboeken geplaatst dient te worden als de datum waarop NASA bekendmaakte dat er leven heeft bestaan op Mars en aangeeft dat het dat op dit moment mogelijk ook nog herbergt.

 

Bron : Niburu.co

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees