Het is 20 januari 1996 als NORAD (North American Air Defense Command) contact opneemt met hun Braziliaanse collega’s bij CINDACTA. NORAD waarschuwt de Brazilianen dat er een UFO aankomt over het zuidelijk deel van het land. Bovenstaande informatie is uitgelekt via zowel een militair bij de Braziliaanse luchtmacht als een medewerker bij het radarstation van de luchtmachtbasis VI Comar. De slaap van de boeren Augusta en Eurico Rodrigues wordt ruw verstoord als hun dieren luidruchtige en verschrikte geluiden maken. Ze kijken uit het raam om te achterhalen wat de oorzaak kan zijn. Ze zien dat de dieren van de ene kant van het weiland naar de andere rennen. In de lucht zien ze een UFO zonder lichten.

 

alien brazil

De brandweer in Varginha kreeg ’s morgens een telefoontje dat iemand een “vreemd wezen” had gezien. Daar dachten ze in eerste instantie dat ze met een dronken individu te maken hadden, maar toen een tweede telefoontje binnenkwam veranderde die gedachte. Daarna kwamen nog meer meldingen binnen over deze ongewone wezens. De brandweer ging vervolgens op onderzoek uit.

Niemand was meer verbaasd dan de brandweerlieden toen ze de oorzaak van de vreemde meldingen ontdekten. Het vreemde wezen wat ze inderdaad aantroffen, was klaarblijkelijk in een soort verdoofde toestand en liet zich zonder verzet gevangennemen. Boven uit zijn hoofd staken drie uitsteeksels waarin zich iets bevond dat leek op roodgloeiende ogen. Het wezen had lange armen, korte benen en grote voeten. Het bracht een soort zoemend geluid voort toen de brandweerlieden het in een net gevangen namen.

Wat dit wezen ook mocht zijn, hij was niet alleen. Later die dag liepen drie meisjes van hun werk terug naar huis. Ze sneden een stuk van de weg af door via het bos te gaan en kwamen daar nog een exemplaar van dit vreemdsoortige wezen tegen. Hun beschrijving van het wezen/monster was vrijwel identiek aan die van de andere die door de brandweer was gevangen.

Ze renden naar huis en één van de moeders ging onmiddellijk terug naar de plek waar de meisjes het wezen had gezien. Ze zag voetafdrukken en er hing een sterke ammoniak geur in de lucht. Dit was nog niet het laatste wat men van de wezens zag. Al met al gingen er berichten rond dat er die dag in totaal zeven waren gevangen.

Eén was er naar het plaatselijke ziekenhuis gebracht en daarna naar een Humanitas instelling. Volgens de berichten werd het wezen begeleid door militair personeel. Er ging er in ieder geval één dood en deze werd voor een lijkschouwing overgebracht naar de universiteit van Campinas. En, zo zei men, twee werden er overgebracht naar de universiteit van Sao Paulo voor onderzoek.

Enkele weken later, op 20 januari, stierf een 23-jarige militair, Marco Eli Cherese, onverwacht. Hij was klaarblijkelijk ziek geworden door het contact met de vreemde wezens. De pers dook bovenop het verhaal en probeerde meer details van de zaak boven water te halen.

De moeder van één van de meisjes vertelde dat ze bezoek had gekregen van vier mannen in een Armani pak die haar een aanzienlijk bedrag hadden geboden om verder niets meer te zeggen. Toen de pers vragen ging stellen aan de brandweerlieden wisten zij zich ineens niets meer te herinneren. De dag dat de wezens gevangen werden genomen was er een sterk verhoogde militaire activiteit in het hele gebied. Ook alle ziekenhuispersoneel wist plots nergens van. Eén van de pathologen zei ook dat hij van niets wist, maar dat hij later misschien meer zou vertellen.

In de periode van deze voorvallen werden er ongewoon veel UFO-meldingen gedaan. Dan is het ook logisch om aan te nemen dat de wezens inzittenden waren van één van die UFO’s. Het schijnt dat er later wel een aantal getuigen “off the record” informatie hebben onthuld, maar officiëel is er nooit wat gebeurd.

 

Video

 

Video

 

 Video

 

Bron : Niburu

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees