Kazakse wetenschappers stellen dat er in ons DNA een genetische code van buitenaardse wezens zit. Zij schreven in het wetenschappelijke tijdschrift Icarus over hun onderzoek, dat uitwijst dat het menselijk DNA door een oude buitenaardse beschaving werd gecodeerd. Volgens de onderzoekers van de Universiteit van Kazachstan en het Fesenkov Astrofysisch Instituut kan de wiskundige code van het menselijk DNA niet alleen worden verklaard door de evolutietheorie van Darwin. Het draagt een buitenaardse stempel. Een oude beschaving heeft in de Melkweg eonen geleden een buitenaards signaal aangebracht, dat uiteindelijk de weg naar de aarde vond en een genetische code in het DNA van mensen implanteerde, aldus de wetenschappers.

 

DNA 

“Eens geïnstalleerd kan de code gedurende ettelijke kosmologische tijdperken onveranderd blijven; het is de meest duurzame constructie die we kennen,” aldus de onderzoekers. “We werden miljarden jaren geleden buiten het zonnestelsel gemaakt. De mensheid speurt de ruimte af met telescopen op zoek naar buitenaardsen, maar een buitenaardse boodschap kan even goed al in onszelf zitten.”

In onderstaande video vertelt astrofysicus Paul Davies waarom we met een open geest dit soort theorieën moeten onderzoeken.

 

Video

 

Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees