Het wordt steeds duidelijker dat de menselijke beschaving al lange tijd in contact staat met buitenaardse wezens. Hoewel sommigen nog twijfelen aan buitenaards contact, beginnen velen te beseffen dat dit contact al duizenden jaren plaatsvindt. Recentelijk gaf de Mexicaanse overheid documenten en afbeeldingen vrij met betrekking tot de Mayastad Calakmul in Mexico. De stukken zouden aantonen dat de Maya’s contact hadden met buitenaardsen.

 

Geheimhouding

Het Nationaal Instituut voor Antropologie en Geschiedenis (INAH) ontdekte tijdens opgravingen in Mexico intrigerende schijven. De ontdekking vormt een bedreiging voor de geheimhouding waarmee de geschiedenis van de aarde wordt omgeven. De schijven zijn gemaakt door de Maya’s en werden ongeveer 80 jaar geleden gevonden. Ze zullen het middelpunt vormen van een documentaire die wordt gemaakt door Raul Julia-Levy en Juan Carlos Rulfo.

“Mexico zal codices, artefacten en belangrijke documenten vrijgeven waaruit blijkt dat de Maya’s in contact stonden met buitenaardsen en alle informatie zal worden bevestigd door archeologen,” zei Julia-Levy.

De Mexicaanse overheid geeft staatsgeheimen vrij die zo’n 80 jaar zijn bewaakt. Foto’s van de schijven werden in juni 2011 tijdens een bijeenkomst in Saarbrücken in Duitsland gepresenteerd door Klaus Dona en dr. Nassim Haramein.

Ondergrondse kluizen

Luis Augusto García Rosado is de hoogstgeplaatste overheidsfunctionaris in Mexico die zich openlijk heeft uitgesproken over buitenaardsen. Rosado zei dat contact tussen de Maya’s en buitenaardsen blijkt uit vertalingen van bepaalde codices die de overheid geruime tijd in ondergrondse kluizen heeft bewaard. Hij verwees ook naar 3000 jaar oude landingsplatformen in de jungle.

Er is verder geen informatie over de documentaire bekend. Op de IMDB-pagina is niet te achterhalen wanneer de film uitkomt. Het team achter de productie lijkt uiteen te zijn gevallen nadat diverse leden het niet eens konden worden over contracten voor de film.

 

Lees ook:

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees