Het jaarlijks gehouden Wereld Economisch Forum (WEF) begint vandaag in Davos en wordt geopend door de Russische Premier Medvedev. Het WEF ziet in de bekendmaking van het bestaan van buitenaards leven een grote onbekende dreiging. Vandaag, 23 januari, begint in Davos de jaarlijkse vergadering van het WEF. Het is een soort internationale denktank waar de groten uit de zakenwereld samenkomen met politici. Je zou het een soort variant van de Bilderberg Conferentie kunnen noemen, alleen gebeurt dit iets meer in de openheid.

 Het evenement duurt vijf dagen en het is de ideale plek om onderling allerlei deals te maken, zeker als je bedenkt dat alleen bedrijven die meer dan een miljard Dollar omzet maken worden uitgenodigd. Kwade of achterdochtige tongen zouden kunnen beweren dat het een markt is waar de grote bedrijven politici “kopen”.

Aangezien het een economisch forum is, is het heel merkwaardig dat zij in hun risico-analyse voor dit jaar als één van de grootste vijf bedreigingen de bekendmaking van buitenaards leven zien. Zoals ze schrijven, “Proof of life elsewhere in the universe could have profound psychological implications for human belief systems”.

Zij rubriceren dit onder de categorie X Factor, met andere woorden ze hebben geen flauw idee watvoor soort gevolgen die bekendmaking voor de aarde (en dus ook op het gebied van economie) zal hebben.

Het forum dit jaar wordt geopend door Medvedev en het schijnt dat hij namens Rusland daar ook met een niet economische boodschap komt. Die luidt, even kort door de bocht, “Of Amerika, de Obama regering, gaat nu heel binnenkort het bestaan van buitenaards leven aankondigen, of wij gaan het doen”. Rusland is van mening dat het de hoogste tijd is dat deze Disclosure er nu komt en dat de mensheid het recht heeft om te weten dat wij niet alleen in het universum zijn.

Het liefst zouden ze dit gezamenlijk met Amerika doen, maar als die voet bij stuk blijft houden in het niet vrij willen geven van de informatie dan zullen ze het alleen doen. Medvedev zelf heeft eigenlijk de onofficiële Disclosure al gedaan afgelopen december, maar dat werd door de gevestigde media nog afgedaan als een “grap’’, wat het absoluut niet was. Als reden voor die idiote benadering werd dan het argument gebruikt dat hij verwees naar de film Men in Black (een Hollywood scifi actie comedy), wat ook niet klopte en waarover wij al eerder berichtten. Hij refereerde aan de Russische documentaire Men in Black. Hierin wordt op overtuigende wijze het bestaan van buitenaards leven aangetoond.

Achter de schermen is veel gaande, zoveel is overduidelijk. Waar misschien nog niet zo lang geleden Rusland bereid was om een meer afwachtende houding aan te nemen, zijn ze dat nu zo mogelijk niet meer, mede omdat de verhouding tussen hen en de VS aanzienlijk is verslechterd.

Eén aspect is zeker belangrijk om niet te onderschatten. Deze officiële bekendmaking, hetzij van Amerika, hetzij van Rusland, hetzij van beiden, zal een geweldige schok veroorzaken over de hele wereld. Hoe al die miljarden mensen die nu nog allemaal vastzitten in geloofssystemen zullen reageren is inderdaad de grote onbekende factor. Anderzijds kan iets wat “is” ook niet eeuwig verborgen blijven.

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees