Een voormalig medewerker van NASA zegt een 2,7 meter lang buitenaards wezen te hebben gezien in één van de Amerikaanse spaceshuttles. Hij keek naar eigen zeggen toe hoe het wezen een gesprek voerde met astronauten. Diverse UFO-websites beweren dat dit onomstotelijk bewijs is voor een wereldwijde samenzwering waarbij onze leiders in het geheim samenwerken met aliens. Anderen zijn daar minder zeker van, zo meldt de Britse krant Metro. Clark C. McClelland doet de uitspraak in een video die onlangs is opgedoken door de paranormale nieuwssite Inquisitr. Hij beweert 35 jaar voor NASA te hebben gewerkt, onder meer aan het Apolloprogramma.

 

clark-mcclelland-nasa

 

Er is fotomateriaal van McClelland in een spaceshuttle en er is nog niemand geweest die heeft gezegd dat de man niet voor NASA heeft gewerkt. Hij volgde een spaceshuttlemissie vanuit het Kennedy Space Center, toen hij iets zag wat er niet hoorde te zijn: een slanke alien die in de vrachtruimte van de spaceshuttle een gesprek voerde met twee astronauten.

Hij zegt in de buurt van de spaceshuttle ook een buitenaards schip te hebben gezien. McClelland: “Ik herken een alien of een buitenaards schip gelijk. Ze zijn hier op aarde, ze leven onder ons. Ze zitten mogelijk zelfs in verschillende van onze aardse overheden.”

Meer informatie over McClelland is te vinden op zijn website Stargate Chronicles.

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees