Op onderstaande foto is een mysterieus organisme te zien dat in de ruimte gevonden is. Het organisme laat volgens wetenschappers zien dat al het leven op aarde, inclusief de mens, zijn oorsprong in de ruimte heeft. Dat meldt de Britse Daily Express. Het is ontdekt in stof dat hoog in de stratosfeer van de aarde is verzameld. Onderzoekers stellen dat het een ‘biologische entiteit’ is die uit koolstof en zuurstof bestaat. Het is volgens de ontdekkers niet mogelijk dat het organisme van de aarde afkomstig is.

 

draken-deeltje Het ‘drakendeeltje’ (Universiteit van Buckingham)

Professor Milton Wainwright en zijn team van de Universiteit van Sheffield en de Universiteit van Buckingham hebben ballonnen opgelaten, die op 27 kilometer hoogte deeltjes uit de ruimte hebben verzameld.

Wainwright claimt dat de ontdekking niet alleen bewijst dat leven in de ruimte bestaat, maar ook dat buitenaardse organismen continu op de aarde terechtkomen. “De foto toont een structuur die het drakendeeltje is genoemd. Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat het bestaat uit koolstof en zuurstof en geen onderdeel uitmaakt van kosmisch of vulkanisch stof.”

“Dit is duidelijk een biologische entiteit, hoewel we niet precies weten of het onderdeel is van een enkel organisme of uit kleinere, individuele microben bestaat,” ging hij verder. “Het is een ongewoon organisme en lijkt in niets op het leven dat op aarde wordt aangetroffen.”

Enkele weken geleden zeiden astronauten dat ze levensvormen hadden ontdekt op de buitenwand van het internationale ruimtestation ISS, dat in een baan om de aarde draait. Het was voor het eerst dat complexe organismen in de ruimte zijn gevonden. Experimenten hebben eerder al aangetoond dat bacteriën buiten onze planeet kunnen overleven.

“Als onze bevindingen kloppen, zullen ze voor altijd onze kijk op het leven en de geschiedenis van de aarde veranderen en moeten we onze schoolboeken herschrijven,” zei professor Wainwright. “Het is een geweldige ontdekking en het bewijs dat deze organismen uit de ruimte komen is overweldigend.”

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees