Als kind van acht werd Suzanne Hansen meegenomen aan boord van de ruimteschepen van de Grey aliens. Het was daar dat ze voor het eerst de ziel van haar toekomstige zoon ontmoette. De directeur van het UFOCUS NZ Research Network uit Nieuw Zeeland, Suzanne Hansen, heeft fascinerende verhalen te vertellen over haar ontmoetingen met Greys, buitenaardsen. Toen ze acht jaar oud was werd ze meegenomen aan boord van één van hun schepen en het was daar dat ze de ziel van haar zoon ontmoette, in de vorm van een “Lichtbal”. Veel later, toen ze getrouwd was en zwanger van haar zoon werd ze opnieuw meegenomen aan boord van een ruimteschip.

Tijdens deze gelegenheid werd door de Greys de ziel van haar zoon ingebracht in haar baarmoeder en het lichaam van haar zoon. Ook gaven de Greys haar gedetailleerde informatie over de toekomstige positieve sociale rol die haar zoon op aarde zou gaan spelen. Volgens mevrouw Hansen heeft ze al haar hele leven lang ervaringen met de Greys en zijn beschrijft deze ervaringen als “transformerend, doelgericht en positief”.

Suzanne Hansen heeft van de periode als kind aan boord van de ruimteschepen van de Greys een aantal tekeningen gemaakt. Hoe het er daar volgens haar uitzag kun je zien op de volgende tekening.


Zij beschrijft deze gebeurtenis als volgt: “de tekening laat de grote kamer zien waar ik “speelde” met kinderen van gemengde soorten. We gebruikten hersenspelletjes om de telepathische communicatie tussen ons mogelijk te maken. Het interessante is dat ik de “objecten” die door onze hersenen werden geproduceerd kon zien, zowel in mijn gedachten als met mijn ogen”.

Volgens Suzanne zijn er vele verschillende soorten buitenaardsen die op dit ogenblik de aarde bezoeken waarvan een aantal samenwerken. Het is volgens haar bijna ondoenlijk om de exacte missie van de Greys op aarde te achterhalen omdat er veel verschillende soorten ervaringen zijn met de Greys. Er zijn mensen die angst hebben ervaren alhoewel zij zelf alleen maar positieve ervaringen heeft. Wel heeft ze ook zelf in het begin eerst een angstige periode doorgemaakt.

Zij zegt dat de ziel een spirituele entiteit is en omdat deze universeel is kan het kiezen uit verschillende soorten incarnaties op diverse planeten. Wel is het doel in alle gevallen om morele lessen te leren en te evolueren.

De Greys hebben geen zeggenschap over de mensen op aarde en zij geven er de voorkeur aan om te werken met zielen die op het punt staan hier te incarneren. De mensen worden door de Greys liefdevol benaderd en onderwezen.

In onderstaand interview met Alfred Lambremont Webre vertelt Suzanne Hansen haar fascinerende verhaal vanaf de tijd dat ze als kind meegenomen werd aan boord van de ruimteschepen van de Greys.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees