Waarom is de Homo sapiensde dominante mensachtige soort op aarde? Volgens de heersende opvattingen was de aarde ooit een soort ‘planeet van de apen’ waarop verschillende primaten streden om de eerste plaats. Verder wordt gedacht dat een vroege soort Homo sapiens uiteindelijk de genetische sprong maakte naar moderne mens. Klopt dat wel? Twee Australische onderzoekers, Steven Strong en zijn zoon Evan Strong, kwamen tot de ontdekking dat een groep moderne mensen (Homo sapiens sapiens) al tenminste 400.000 jaar in Australië leeft. Het tweetal baseert zich op DNA-onderzoek, archeologische opgravingen en overleveringen.

 

plejaden928343  

Vreemde energieën

De oorspronkelijke bewoners van Australië beweren niet alleen aan de basis te liggen van de moderne mens, maar zeggen ook de kinderen te zijn van wezens uit de ruimte.

Even ten westen van Sydney is in Kariong in de staat Nieuw-Zuid-Wales een plek gevonden die deze beweringen lijkt te ondersteunen. Rond de vindplaats zijn gliefen gevonden die verhalen over helden uit de ruimte, gesteente dat werd gesmolten bij extreme temperaturen, grotten die zijn gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën en vreemde energieën die zijn gemeten met moderne apparatuur.

 

Sterrenpoort

Steven en Evan Strong hebben bij een oude sterrenpoort in Caïro naar eigen zeggen contact gelegd met het buitenaardse ras van de Plejaden dat honderdduizenden jaren eerder in Australië was geland.

Het schrijversduo legt uit hoe de wezens van de Plejaden er een miljoen jaar geleden in slaagden om het menselijk DNA te veranderen door middel van genetische manipulatie.

Meer informatie: Ancient Aliens in Australia: Pleiadian Origins of Humanity

 

Video

 

Bron : Niburu

 

{fcomment id=2558}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees