Drie jaar lang heeft het Pentagon een buitenaardse gast gehad die naar de aarde was gekomen om de mensheid hulp aan te bieden. De toenmalige president Dwight D. Eisenhower heeft dat aanbod afgewezen omdat hij bang was dat dit grote nadelige gevolgen zou hebben voor de economie. Op 16 maart 1957 landde er een buitenaards ruimteschip op ongeveer 20 kilometer afstand van het Pentagon. Het had drie inzittenden, waarvan twee mannen en één vrouw. De leider van de expeditie heette Valiant Thor en ze waren afkomstig van Venus.

 

Een buitenaardse gast in het Pentagon? (video)

Thor werd meegenomen door twee haastig opgetrommelde politieagenten, naar het Pentagon. Vervolgens werd hij voorgeleid aan de toenmalige president Dwight D. Eisenhower. Thor en zijn twee metgezellen zagen eruit als gewone mensen zoals je op de onderstaande foto kunt zien. Valiant Thor is degene rechts op de foto en naast hem zie je de twee andere inzittenden.Ze zagen eruit als gewone mensen, maar toch waren er enkele verschillen. Zo hadden ze bijvoorbeeld geen vingerafdrukken en had Thor Valiant geen navel. Bij zijn twee metgezellen was er sprake van het omgekeerde.

Dat is ook de reden dat men later ging speculeren dat Thor geen mens was, maar een kunstmatig gecreëerd wezen. Al met al verbleef de navelloze gast drie jaar lang in het Pentagon. Hij kwam aan op 16 maart 1957 en vertrok weer op 16 maart 1960. De boodschap die Thor Valiant bracht aan President Eisenhower en Vice President Richard Nixon was dat zij naar de aarde waren gekomen om hun broeders te helpen.

Zijn aanbod werd vriendelijk maar ook indringend afgewezen met de boodschap dat dit niet mogelijk was, omdat de mensheid nog in staat zou zijn om te accepteren dat er buitenaardse mensen bestonden en dat daardoor een economische chaos zou ontstaan. Daarnaast bestonden er grote bezwaren vanuit de kerk omdat men uiteraard bang was de grip op de bevolking te verliezen. Wel werd aan Valiant gevraagd of hij een tijd wilde blijven om een aantal wetenschappers van informatie te voorzien.

Iemand die Thor Valiant goed heeft gekend is de in 2008 overleden Dr. Frank Stranges. Hij ontmoette Thor tijdens het laatste deel van zijn verblijf op aarde en tot aan zijn dood bleef Dr. Stranes volhouden dat Valiant zijn beste vriend was geworden. Zo vertelde hij ook aan Stranges dat zij niet de enigen van Venus waren die op aarde verbleven op dat moment. Volgens Thor liepen er op dat moment nog 77 rond op aarde.

Alles wat er in die tijd speelde rond Thor Valiant en zijn metgezellen is door Dr. Stranges vastgelegd in zijn in 1967 uitgegeven boek: “Stanger at the Pentagon”. Zo beschrijft hij daarin hoe Thor kan verschijnen en verdwijnen. Hij doet dit door de moleculaire structuur van zijn lichaam te veranderen. Hierdoor liep hij ook als het ware door gesloten deuren of kwam ineens tevoorschijn op een andere plek. Tijdens zijn verblijf in het Pentagon werd zijn deur permanent bewaakt, maar dit weerhield Thor er niet van om te komen en gaan wanneer hij wilde.

Stranges beschrijft Valiant Thor als een hele spirituele man die op zijn thuisplaneet in de Raad van Twaalf zat, de regering van Venus. Hij werd dikwijls op missies gestuurd door ons zonnestelsel naar díe plaatsen waarvan men van mening was dat ze hulp nodig hadden. Thor omschreef zijn thuisplaneet als zijnde een prachtige omgeving met lage zwaar gekleurde wolken, gelijkmatige temperaturen, perfect gedimd zonlicht waardoor er nauwelijks schaduwen voorkwamen met weelderig groen gras.

Na terugkeer op zijn thuisplaneet heeft hij verslag uitgebracht over de resultaten van zijn bezoek aan de aarde en verteld dat men hier hun aanbod voor advies en ondersteuning, niet wenste te aanvaarden. Tot op de dag van vandaag gaat Thor Valiant door met zijn missies en houden hij en zijn mensen nog wel degelijk een oogje in het zeil om te voorkomen dat wij chaos in het zonnestelsel kunnen veroorzaken door de vernietiging van onze planeet.

 

Video

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees