In 1928 ontdekte Julio Tello in een graftombe in het zuiden van Peru vreemde vervormde schedels die naar schatting 3000 jaar oud zijn. Sommigen hebben beweerd dat de schedels toebehoren aan buitenaardse bezoekers. Brien Foerster zegt nu wetenschappelijk bewijs te hebben voor deze bewering. De meeste wetenschappers zijn van mening dat het gaat om een bizar ritueel van schedelvervorming waarbij de schedel werd vastgebonden om zijn vorm te veranderen en te verlengen. De schedels die op het Peruaanse schiereiland Paracas zijn gevonden, zijn echter 60 procent zwaarder dan normale schedels. Foerster, directeur van het Historisch Museum te Paracas, claimt dat het DNA van de schedels niet afkomstig is van mensen.

 

Paracas-schedels-peru

 

Hij stuurde vijf monsters van het mitochondriaal DNA van de schedels naar een geneticus. Die concludeerde dat het DNA onbekende mutaties bevat. De paar fragmenten die hij wist te sequencen wezen op een nieuwe mensachtige soort die in niets lijkt op de Homo sapiens, neanderthaler of Denisovamens.

De geneticus zei zelfs dat de schedels uit Paracas zo anders waren dat de soort waar ze aan toebehoren zich niet met mensen kon voortplanten. “Ik weet niet zeker of ze wel in de huidige evolutionaire stamboom passen,” zei hij.

Sommigen zeggen nu dat de schedels afkomstig moeten zijn van aliens die lang geleden de aarde bezochten en ons misschien zelfs de technologie gaven om piramides en Atlantis te bouwen.

Het is alleen onbekend welke geneticus het DNA-onderzoek heeft uitgevoerd. Volgens Foerster wil de man anoniem blijven, terwijl anderen speculeren dat het een pseudowetenschapper moet zijn geweest.

Daarnaast kan het zijn dat het onderzochte DNA dusdanig gedegradeerd was, dat het eigenlijk niet meer kon worden getest. De gegevens zullen eerst moeten worden gepubliceerd zodat het onderzoek kan worden herhaald door wetenschappers.

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees