De hele wereld wacht met spanning op de première van de film Sirius op 22 april aanstaande. Dit zal een schok teweegbrengen omdat eindelijk het resultaat bekend is van de DNA test op het vreemde en bijzonder kleine wezen. Volgens een Youtube gebruiker die de zaak van het vreemde buitenaardse wezen en Dr. Steven Greer al langere tijd volgt, is het resultaat van het DNA onderzoek nu bekend. Voor wie het verhaal nog niet kent, raden wij aan een eerder artikel te lezen waar ook de geschiedenis wordt beschreven over hoe en waar dit wezen is gevonden. Zoals je op de volgende foto kunt zien lijkt dit minuscule wezentje (slechts 15 centimeter groot) op niets wat hier op aarde rondloopt of heeft rondgelopen.

 

Op de foto hierna zie je hoe het wezen eruit ziet in een CT scan. Ook hier geldt weer, het lijkt op niets wat ooit op aarde heeft geleefd.

 

Dat is dan ook precies wat de resultaten van het DNA onderzoek zeggen. Er is geen enkele match te maken met welk DNA dan ook wat hier op aarde voorkomt. Omdat dit het geval is betekent dit ook dat het wezen en zijn genetische code, afkomstig zijn van een planeet buiten deze aarde. Vanwegen dit gegeven zal de filmpremière van Sirius shockeffecten onder mensen over de hele aarde veroorzaken. Het wetenschappelijk bewijs dat er buitenaards leven bestaat! Naast deze schokkende onthulling zal er nog meer spectaculair nieuws gebracht worden zoals welke alternatieve energie de buitenaardsen gebruiken om in een heel korte tijd immense afstanden in de ruimte af te leggen.

 

Video

 

 

 

 

Bron: Niburu  

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees