Negenhonderd jaar geleden stierven twee wezens in een Mexicaanse mijnschacht. Het ene wezen begroef het andere en pleegde vervolgens zelfmoord. De vreemd gevormde skeletten werden in 1930 gevonden door een meisje. De schedel van één van de wezens kwam in handen van Lloyd Pye en staat inmiddels bekend als de ‘Sterrenkindschedel’. Pye raakte er al snel van overtuigd dat het geen menselijke schedel betrof. Hij liet de resten uitvoerig onderzoeken. Hij kwam onder meer tot de ontdekking dat de schedel een stuk lichter en steviger is dan een menselijke schedel. De slijtage aan de tanden laat zien dat het geen schedel van een kind is geweest.

 

Daarnaast blijven vezels in de botmatrix nog altijd een mysterie.

Lloyd Pye - sterrenkindschedel

Middelpunt

Pye legt uit dat hij veel weerstand ondervindt van de reguliere wetenschap. Hij vergelijkt de gestage acceptatie van buitenaards leven met de manier waarop mensen ooit beseften dat de aarde niet het middelpunt van het universum is. De erkenning van buitenaardse wezens zou de mensheid op dezelfde manier niet langer het biologische centrum van het universum maken.

Enkele van de grootste wetenschappelijke onderzoeksinstituten en wetenschappers hebben de schedel al geanalyseerd. Onlangs stuitte het Stanford Research Institute op rode vezels in de schedel, een onmenselijke eigenschap.

Galactische gemeenschap

In gesprek met Gaiam TV heeft Lloyd Pye het verder over misvormde schedels, Greys, telepathie, de interventietheorie en het terraformen van andere planeten.

Volgens Pye durven de meeste wetenschappers hun vingers niet aan het onderwerp te branden. Na de sequencing van het genoom kunnen we er niet meer omheen dat we onderdeel zijn van een grotere galactische gemeenschap die miljarden jaren teruggaat in de tijd, aldus Pye.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees