Het is een misvatting dat buitenaards leven indruist tegen religie. In de meeste gevallen bevestigt religie juist het bestaan van leven buiten onze planeet. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat het leven niet beperkt is tot de aarde, maar overal in de kosmos bestaat. Volgens de islam zijn er andere planeten zoals de aarde die levensvormen herbergen. De islam spreekt ook over de djinn, multidimensionale wezens die ‘goed’ of ‘slecht’ kunnen zijn. Het christendom kent verschillende interpretaties van leven buiten de aarde en in veel oude Vedische teksten lezen we hetzelfde.

 

paus-franciscus

 

 

Contact

Er zijn voorbeelden te over. Het is dan ook geen verrassing dat het Vaticaan uitspraken doet over buitenaardsen. In de afgelopen jaren is de grootste kerk ter wereld een belangrijke speler gebleken in het debat over aliens. Het is geen geheim dat het Vaticaan actief is op het gebied van astronomie; de kerk heeft verschillende grote sterrenwachten en een grote verzameling radiotelescopen.

“Deze wezens bestaan echt. Daar kunnen we niet aan twijfelen.” Deze uitspraak is gedaan door monseigneur Corrado Balducci. Hij was een goede vriend van paus Johannes Paulus II en de hoofdexorcist van het Vaticaan. Balducci sprak zich geregeld openlijk uit over buitenaardsen. Meer dan eens zei hij dat er al contact is geweest tussen mensen en buitenaardsen.

Ziel

In 2005 zei astronoom van het Vaticaan Guy Consolmango dat de mensheid in de toekomst buitenaardse intelligenties zal ontdekken. Hij zei ook dat elke entiteit, hoeveel tentakels die ook heeft, een ziel heeft.

In 2008 zei de pauselijke hoofdastronoom José Gabriel Funes dat de ontdekking van intelligent buitenaards leven niet in strijd is met het geloof. Paus Franciscus zei afgelopen jaar: “Voor niemand mogen de deuren van de kerk gesloten zijn. Dus ook niet voor vreemde schepsels uit de ruimte.”

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees