We spreken regelmatig over buitenaardsen, maar hoe zien die er nu eigenlijk uit? De meesten kennen de bekende Gray Alien wel, maar daar houdt het voor velen dan ook mee op. In Rusland zijn ze over het algemeen wat verder met betrekking tot het fenomeen buitenaards leven en dat is dan ook het land waar veel nuttige informatie te vinden is. Zo is er in Rusland sinds 1946-47 een boek bijgehouden over buitenaardse rassen. Gelukkig is dit boek inmiddels vertaald in het Engels. Er komen de meer bekende rassen in voor zoals de Pleijadiërs, de Reptilians, de Zeta’s en de Anunnaki.

 

buiras

Ook wordt in het boek de zogenaamde Council of Five genoemd. Die wordt gevormd door vijf buitenaardse rassen die klaarblijkelijk al miljoenen jaren de aarde en haar bewoners beschermen.

Deze Council besefte dat toen de Anunnaki eenmaal begonnen te knoeien met ons DNA, wij uiteindelijk zouden samenkomen met andere goedwillende sterrenfamilies.

Deze Council, of Raad, bestaat uit de vijf volgende buitenaardse rassen: Orela, Egarot, Ginvo, Redan en Emerther.

Het schijnt dat de Emerther één van de meest invloedrijke rassen zijn volgens dit boek. Zij zijn degenen die drie keer een ontmoeting hebben gehad met de Amerikaanse president Dwight Eisenhower en ook drie keer met hooggeplaatste Sovjet autoriteiten. 

Klaarblijkelijk waren ze ook geïnteresseerd om de Amerikaanse president Nixon te bezoeken, maar deze wees het verzoek af, omdat hij te bang was dat de buitenaardsen in staat zouden zijn om zijn (mogelijk kwaadwillende) gedachten te lezen.

Je kunt het boek online doorbladeren en lezen. Wil je het liever op een volledig scherm klik dan op het vierkantje in de rechterbovenhoek.

 

Bron : Niburu

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees