Topmensen uit het zakenleven, belangrijke politici en andere wereldspelers zijn in het Zwitserse skioord Davos bijeen om onder meer te praten over de stand van de wereldeconomie. Op het jaarlijkse World Economic Forum wordt niet alleen over de dreigende eurocrisis gesproken, maar ook over buitenaards leven. Hoewel het thema voor het eerst wordt besproken op het Forum, hebben wereldleiders en legerfunctionarissen dit onderwerp al vaker behandeld.

 

 


Agenda

In december vorig jaar sprak de Russische premier Dmitri Medvedev over buitenaardsen nadat hij in Moskou een televisie-interview met journalisten had afgerond. Hij zei toen: “Ik ga niet zeggen hoeveel buitenaardsen onder ons zijn, want dat zou paniek kunnen veroorzaken.”

Het World Economic Forum neemt het onderwerp net als Medvedev serieus door het op de agenda te zetten. Experts van het Forum stellen dat het denkbaar is dat we buitenaards leven of andere bewoonbare planeten kunnen gaan ontdekken.

Over 10 jaar weten we wellicht dat de aarde niet uniek is en dat ook elders in het universum leven is. Het WEF-team dringt er bij de wereldelite op aan om zichzelf en de landen in de wereld voor te bereiden op een dergelijke ontdekking.

 

Afgezant

De wetenschappers suggereren dat meer denkkracht nodig zal zijn op het moment dat de mensheid wordt geconfronteerd met een buitenaardse beschaving. De wereld moet dan wellicht robots naar andere planeten sturen om als afgezant de interstellaire reis te kunnen overleven, aldus het team.

De ontdekking van een aarde 2.0 of leven buiten onze planeet zou de verkenning van de Melkweg uit het rijk der fictie halen. De ontdekking van eenvoudig leven zou bovendien speculatie over het bestaan van andere intelligente wezens voeden.

Hoe dan ook lijkt het erop dat er een spannende tijd aanbreekt voor de mensheid en wie weet is Davis het eerste evenement dat leidt tot een serie buitengewone wereldwijde onthullingen.

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees