Paul McCartney en Ringo Starr zijn uitgenodigd om op te treden op Alien Woodstock, een festival dat door UFO-expert Michael Luckman wordt georganiseerd in Malibu om buitenaardse wezens te lokken. Volgens Luckman, voorzitter van het New York Center for Extraterrestrial Research, zit vlak voor de kust van Malibu een onderzeese basis van buitenaardsen. Hij noemt deze plek ‘de Heilige Graal voor ufologen’. Door popsterren die geloven in het bestaan van buitenaards leven te laten optreden, wil hij proberen de wezens te lokken.

 

michael-luckman

 

Luckman wil een expeditie organiseren om op zoek te gaan naar de onderwaterbasis. Voor zijn onderneming heeft hij al verschillende geldschieters weten te strikken. Het is de bedoeling dat onder meer Shirley MacLaine, Steven Spielberg, Star Trek-icoon William Shatner en Russell Crowe meegaan. Die laatste zag vorig jaar mogelijk een UFO, wat veel tongen losmaakte.

De Amerikaan heeft ook Yoko Ono, de weduwe van John Lennon, hun zoon Sean Lennon en Dahni Harrison, de zoon van wijlen George Harrison, uitgenodigd. Lennon zou buiten een penthouse in Manhattan eens een vliegende schotel hebben gezien.

 

malibu-basis

De vermeende basis (Google Earth)

Luckman heeft ook Robbie Williams, Mick Jagger, Sting, Matthew Bellamy van Muse en gitaarlegende Joe Satriani gevraagd om op te treden. Satriani schreef het nummer ‘Surfing with the Alien’, wat het themalied moet worden van het concert.

Luckman hoopt tijdens Alien Woodstock contact te leggen met de buitenaardsen. Hij wil tijdens het concert een aantal boten sturen naar de plek waarvan hij vermoedt dat er buitenaardse wezens kunnen worden gevonden.

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees