Eind 2009 maakten Bulgaarse overheidswetenschappers bekend dat ze in contact stonden met buitenaardse wezens. Astronomen van het ruimteonderzoeksinstituut van het land waren bezig een aantal ingewikkelde symbolen te ontcijferen. De buitenaardsen gaven antwoord op 30 vragen die waren gesteld. Het onderzoek werd tegenover diverse Britse media bevestigd door Lachezar Filipov, adjunct-directeur van het ruimteonderzoeksinstituut van de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen (BAS).

 

Kracht van gedachten

De onderzoekers analyseerden 150 graancirkels van over de hele wereld die antwoord zouden geven op de vragen. “Buitenaardsen zijn overal om ons heen en houden ons constant in de gaten,” vertelde Filipov aan de Bulgaarse media. “Ze zijn niet vijandig, maar willen ons helpen. We zijn niet genoeg gegroeid om direct contact te kunnen leggen.”

Filipov merkte op dat zelfs het Vaticaan heeft gezegd dat buitenaardsen bestaan. De Bulgaarse wetenschapper voegde toe dat mensen niet door middel van radiogolven gaan communiceren met buitenaardsen, maar met behulp van de kracht van gedachten.

“De mensheid zal binnen nu en 10 tot 15 jaar open contact hebben met de buitenaardsen,” zei hij. “Buitenaardse wezens zijn kritisch over de manier waarop mensen natuurlijke processen verstoren.”

Slaapdeprivatie

Kort na publicatie van het nieuws nam Filipov zijn telefoon niet meer op. Tussen diverse Bulgaarse ministers vond een verhit debat plaats over de uitspraken. Er werden vraagtekens gezet bij de rol van de BAS. Lange tijd was het stil totdat een Kroatische cameraploeg Filipov mocht interviewen in de lobby van het academiegebouw in Sofia. De beelden werden nooit gebruikt omdat Filipov ‘bedwelmd’ was.

De Amerikaanse radiopresentator Kevin Smith kreeg de beelden onder ogen en concludeerde dat Filipov aan slaapdeprivatie leed. De oud-politieagent stelde bij de Bulgaarse wetenschapper ook een nystagmus vast, een verschijnsel waarbij de ogen op een specifieke manier heen en weer bewegen. Smith zei dat slaapdeprivatie veel wordt toegepast door de Bulgaarse beruchte geheime dienst Darzhavna Sigurnost, die nog altijd actief schijnt te zijn.

Slaagde de Bulgaarse Academie voor Wetenschappen erin contact te leggen met buitenaardse wezens? Deelde de adjunct-directeur van de academie deze informatie vervolgens met de pers? Werd hij daarop benaderd door de Bulgaarse geheime dienst?

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees