Abby Martin van Russia Today spreekt met ufoloog dr. Steven Greer over zijn werk bij het Disclosure Project, een organisatie die honderden getuigenissen van overheidsmedewerkers heeft verzameld over het bestaan van buitenaards leven. Afgelopen jaar werkte Greer aan de realisatie van de film Sirius, waarin werd onthuld dat de aarde al meerdere malen is bezocht door buitenaardsen. In de documentaire werden beelden getoond van een klein humanoïde wezen dat jaren geleden werd gevonden in de Chileense Atacamawoestijn. Volgens Greer, grondlegger van het Studiecentrum voor Buitenaardse Intelligentie, werd het buitenaardse bezoek steeds geheimgehouden onder druk van een militaire, industriële en financiële elite.

 

Greer 

Eén en ander blijkt ook uit getuigenverklaringen van vooraanstaande wetenschappers en officiële documenten, die het bestaan van buitenaardsen aantonen.

Onderzoekers hebben achterhaald welke alternatieve energie buitenaardsen gebruiken om in korte tijd immense afstanden af te leggen. Greer stelt dat die technologie zelfs door de mensheid kan worden aangewend.

“Dankzij deze kennis over de werking van UFO’s, die door overheden systematisch verborgen is gehouden, zullen olie en kernenergie overbodig worden. Dat is meteen ook de belangrijkste reden waarom regeringen deze informatie nooit publiek maken,” aldus de wetenschapper.

 

Video

 

Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees