In een meteoriet die op 29 december jongstleden in Aralaganwila in het oosten van Sri Lanka neerkwam zijn algen gevonden. Chandra Wickramasinghe, directeur van het Centrum voor Astrobiologie van de Universiteit van Buckingham, associeert de zogeheten diatomeeën in de meteoriet met de rode regen die onlangs in het land is gevallen. Wetenschappers spreken van de belangrijkste wetenschappelijke ontdekking in 500 jaar omdat de meteoriet, die nabij de historische stad Polonnaruwa ter aarde stortte, bewijst dat er leven is buiten de aarde.

 

Verweven

Na intensief laboratoriumonderzoek in Groot-Brittannië en Sri Lanka concluderen vier onderzoekers in hun rapport (pdf): “We hebben voor het eerst gefossiliseerde diatomeeën in een koolstofhoudende meteoriet ontdekt.” Het team denkt dat er ook leven kan worden aangetroffen in de komeet waar de meteoriet ooit onderdeel van uitmaakte. Besmetting is volgens de wetenschappers uitgesloten omdat de diatomeeën zijn verweven met de rotsmatrix.

Video

 

 

Vuurbal

Op 29 december zagen veel Sri Lankanen hoe een grote vuurbal uiteenspatte. De meteoriet bevatte bij het binnentreden van de atmosfeer vermoedelijk water, organisch materiaal en mogelijk levende cellen. De rode regen die op veel plaatsen in Sri Lanka is gemeld bevat rode biologische cellen die voor het grootste deel uit arseen en zilver bestaan. Ze worden geassocieerd met een niet-aardse habitat, aldus de onderzoekers.“In plaats van de mens moet het universum ons vertellen hoe de wereld om ons heen werkelijk in elkaar zit,” concludeerden de wetenschappers. De studie zal worden gepubliceerd in het Journal of Cosmology.

 

Video

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees