Onderstaande video bevat een korte presentatie van de Galactische Federatie – ook wel bekend als de Intergalactische Confederatie of de Galactische Federatie van Licht. Niburu is op de hoogte van het feit dat vredelievende buitenaardse wezens de aarde in de gaten houden en waar nodig ingrijpen. Tot deze wezens behoren volgens hen onder meer een androïde Pleiadiër genaamd Hatonn en ene Sananda, die de opperbevelhebber zou zijn van de vloot vliegende schotels van het Ashtar Command.

 

galactischefederatie  

Technologieën

De naam Ashtar dook voor het eerst op in 1952, het jaar waarin ufoloog George Van Tassel te kennen gaf met dit wezen in contact te staan. Van Tassel onthulde tijdens een televisie-interview dat een aantal technologieën van de Amerikaanse luchtmacht en marine zijn gebaseerd op informatie die werd ontvangen van buitenaardse bezoekers. Niburu kreeg in 2007 voor het eerst te maken met meldingen van het Ashtar Command en kan bevestigen dat de getuigen de waarheid spreken.

Tussen 1930 en 1947 werkte Van Tassel als vlieginspecteur voor onder meer Douglas Aircraft, Hughes Aircraft en de Amerikaanse vliegtuigfabrikant Lockheed.

Pallas Athena

Pallas Athena wordt voorts gezien als vicecommandant van de vloot. Ashtar – of Ashtar Sheran – zou derde in rang zijn. In de Griekse mythologie is Pallas Athena één van de voornaamste godinnen, namelijk de godin van de hemel, en wel van de heldere, klare hemel, van de reine, zuivere bovenlucht.

Tot besluit valt ook geregeld de naam Saint-Germain, een avonturier, uitvinder, amateur-wetenschapper, violist, componerend musicus en mysterieus persoon die als alchemist het geheim van de transmutatie zou hebben ontsluierd. De graaf van Saint-Germain zou met goedaardige wezens van de Galactische Federatie samenwerken om NESARA aan te kondigen.

 

Video

 

Bron : Niburu 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees