Direct nadat de documentaire Sirius in première was gegaan meldde de complete wereldpers dat Atacama, het vreemde kleine wezen, een aardse herkomst had omdat het menselijk DNA bezat. Dr. Gary Nolan van de Universiteit van Stanford zegt letterlijk het volgende, “Er is een mogelijkheid dat Atacama geen mens is en geen primaat, maar een humanoïde”. Onmiddellijk na de première van de documentaire Sirius zag je de berichten overal verschijnen, ongeveer zoals het volgende stukje uit het AD:

 

ata

“Het tien jaar geleden in Chili gevonden skelet van een als een Alien uitziend wezen, blijkt gewoon zijn oorsprong te hebben op aarde. Uit onderzoek blijkt dat het DNA van het wezen (genaamd Ata) een Aardse herkomst heeft, zo bleek uit de documentaire 'Sirius' die deze week in première ging”.

Hiermee was de zaak voor het merendeel van de mensheid gesloten, want Atacama zou een aardse afkomst hebben en dus een soort mens zijn. Er is echter nooit gezegd dat Atacama een aardse oorsprong zou hebben, er is gezegd dat het DNA van Atacama voor een deel menselijk is. Het wordt nu pas echt spannend, niks "case closed!"

Het feit alleen dat Atacama voor een deel menselijk DNA bezit, wil nog niet zeggen dat het dat ook inderdaad is. Van het totale DNA van Ata is 9 procent niet herkend door de software, “geen match” zoals ze dat noemen. Deze DNA is voorlopig in een soort prullenbak terechtgekomen en zal nog nader worden onderzocht. Het gaat hier om twee miljoen basisparen.

Even ter vergelijking: Een Neanderthaler heeft ongeveer 99,5 procent menselijk DNA en een chimpansee ergens tussen 96 en 97 procent (hier is dus sprake van maar 3 a 4 procent waarvan de computer zegt "geen match). Met de beste wil van de wereld kun je een chimpansee geen mens noemen, hoewel deze wel een aardse oorsprong heeft.

Rond de 1 minuut 40 seconden in de onderstaande video, zegt Dr. Nolan letterlijk het volgende, “Er is een mogelijkheid dat Atacama toch geen mens is en geen primaat, maar een humanoïde". (De term humanoïde verwijst naar elk wezen waarvan de lichaamsstructuur lijkt op die van een mens).

Wat verder van belang is dat men in Stanford er zeker van is dat dit wezen geen afwijkingen vertoont, in die zin dat hij is gebouwd zoals het volgens het DNA eruit zou moeten zien. We hebben hier dus niet te maken met een soort misvormd wezen.

Het is ook zeker geen foetus. Men schat de leeftijd van Acatama ergens tussen de 6 en 8 jaar. Opmerkelijk is ook de in verhouding drie keer grotere hersenruimte in de schedel en dat hij maar tien ribben bezit.

Al met al zal het nog zeker twee jaar duren voordat het DNA onderzoek volledig is afgerond. En dus zal het mysterie rond Atacama voorlopig voortduren. Er is menselijk DNA aangetroffen, dus we kunnen niet zondermeer zeggen dat het een buitenaards wezen is. Maar het komt ook niet overeen met welke mensensoort bekend, die ooit op aarde heeft geleefd.

Het is ook heel goed mogelijk dat Atacama wel degelijk buitenaards is. Tenslotte hebben wetenschappers ontdekt dat DNA al minstens 10 miljard jaar bestaat, terwijl de leeftijd van de aarde maar op de helft wordt geschat.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees