– ‘Interview op sterfbed’ – Wetenschapper ‘Area 51′ beaamt bestaan van buitenaardsen..! Niet lang voordat hij op 7 augustus 2014 stief, werd de onderstaande video gemaakt met ingenieur Boyd Bushman. In de video spreekt hij vrijuit over zijn persoonlijke ervaringen met de uiterst geheime militaire basis in Nevada, genaamd ‘Area 51′, ufo’s, buitenaardsen en de anti-zwaartekracht-techniek. Boyd was gepensioneerde senior-onderzoeker bij Lockheed Martin, en was meer dan 40 jaar voor deze vliegtuigfabrikant werkzaam.

 

area-51-warning-sign

 

Als onderzoeker testte en otnwierp hij geavanceerde aandrijfsystemen en kreeg hiervoor meerdere patenten op zijn naam. Naast het werk voor het Amerikaanse ministerie van Defensie, werkte hij voor andere defensieaannemers zoals Texas Instruments, General Dynamics en Hughes Aircraft.

Boyd Bushman weet wat er echt aan de hand is in Nevada’s mysterieuze gebied ‘Area 51′. Bushman heeft voor Lockheed Martin met reverse techniek een vliegende schotel onder zijn handen gehad. In de video laat hij foto’s zien van luchtschepen en buitenaardsen. De foto’s zijn met wegwerpcamera’s gemaakt in diverse militaire bases. Hij gaat dieper in op de verschillende onderdelen van de schepen, die 11,5 meter groot zijn en hun aandrijfsysteem. Er zijn geen wielen, ze zijn geluidloos en ze kunnen heel snel accelereren.


Kijk naar deze 33 minuten durende video:

 


Boyd laat er allemaal weinig onduidelijkheid over bestaan: “Er zijn Amerikanen die zich 24 uur per dag bezighouden met ufo’s. We proberen te achterhalen en te leren hoe ze werken.” Het is niet voor het eerst dat er mensen uit het leger naar voren treden die praten over vliegende schotels die worden bestudeerd bij Lockheed Martin. Zo is er de oud-directeur van Lockheed ‘Skunk Works’, Ben Rich, waar we HIER al eens over schreven. Hij zei ooit: “We hebben allang de deskundigheid en de middelen om naar de sterren te reizen, maar deze technologieën zitten opgesloten in zogenaamde ‘black projects’ en er zou een daad van God nodig zijn, om deze uit de donkere catacomben te halen, om er de mensheid voordeel mee te laten doen. Alles wat je je kunt voorstellen hebben wij al gedaan.Wij kunnen ET naar huis brengen.”

In de video laat Boyd Busman veel foto’s zien. Er zijn twee groepen buitenaardsen volgens hem, onder Area 51 en in andere plaatsen. Buitenaardsen hebben lange vingers en aan elkaar vast gegroeide tenen. Ze komen van de planeet ‘Quintumnia’. Nigel Watson, auteur van de Haynes UFO Investigations Manual': “De bekentenissen over het bestaan van ufo’s en aliens lijken erg overtuigend te zijn; waarom zou deze man op zijn sterfbed liegen.”

 
Dit is de video die een paar jaar geleden al gemaakt werd met deze Boyd Bushman:

 


En de bekentenis van Boyd Bushman staat vanzelfsprekend niet op zichzelf. Er is in de afgelopen jaren een schat aan informatie naar buiten gekomen, van klokkenluiders, oud-defensiespecialisten enz, die állemaal min of meer uit de school klappen. Maar ook gevallen zoals deze foto hieronder komen veel voor. Foto’s die opduiken uit oude, persoonlijke foto-archieven. Deze foto werd gevonden door ene Alan Lewis. Het commentaar dat deze man bij de foto geeft gaat als volgt:
“Mijn vader is onlangs overleden en hoewel ik altijd wel dacht dat hij in de ‘Black Ops Arena’ werkte, had ik nooit kunnen dénken dat hij iets van doen had met contact met aliëns. Toen ik zijn huis aan het oprumen was, kwam ik deze foto tegen. Als je kijkt naar het labeltje, rechtsonder op deze container op de foto, dan zie je daar een ‘Area 51′-label. Maar ik kan geen enkel bewijs verder voor dit verband aanreiken”.

 

area-51-alien-foto   

Bron : Want To Know

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees