Onlangs ging het internationale tijdschrift Vice in gesprek met Dianne Robbins, auteur van de boeken Messages from the Hollow Earth en Telos. Beide boeken gaan over gesprekken die Robbins naar eigen zeggen heeft gehad met humanoïde wezens uit de holle aarde. “De theorie van de holle aarde is geen theorie, de aarde is hol,” zegt ze. “De aarde is hol en in het centrum ervan bevindt zich een centrale zon die op zijn plaats wordt gehouden door de zwaartekracht. Alle planeten zijn hol. Zo worden ze gemaakt. Op een diepte van ongeveer 640 kilometer verandert de zwaartekracht zodat je in de holle aarde rechtop kunt staan.”

 

holleaarde

 

Agartha

In de boeken van Robbins wordt herhaaldelijk gesproken over de legendarische stad Agartha. Volgens de schrijfster vormt Agartha in feite een netwerk van 100 ondergrondse steden, waar Telos één van is. Er zijn fysieke mensen te vinden, maar zij leven in vrede en afzondering. Op deze manier zijn ze onsterfelijk geworden, aldus Robbins.

Robbins zegt regelmatig telepathisch contact te hebben met de wezens uit de ondergrondse steden. Volgens haar zijn deze steden erg mooi en doen ze denken aan een paradijs. Er is schone lucht en helder water. Bovendien heeft het water een puur bewustzijn. Er is geen dualiteit en alles is perfect.

De wezens die de holle aarde bewonen kwamen volgens Robbins uit een ander zonnestelsel. Ze zouden beschikken over een ruimtehaven waar sterrenschepen – die geen geluid maken en niet vervuilen – van en naar de Noord- en Zuidpool reizen. Ze kunnen de planeet verlaten en vliegen naar andere plekken in de Melkweg.

 

Satellietbeelden

Robbins legt uit dat gaten in de polen te zien zijn op satellietbeelden, maar dat NASA ze geheimhoudt. De openingen zijn gigantisch, maar ze zijn vanwege een krachtveld moeilijk te zien. Robbins heeft naar eigen zeggen al veel foto’s gezien waarop de gaten te zien zijn.

De schrijfster probeert niemand te overtuigen. “Alles is mogelijk op deze wereld,” zegt ze. “Stop de oorlogen. Voel vrede. We kunnen alleen evolueren vanuit vrede. De mensen in de holle aarde zijn al klaar om naar een hogere dimensie te gaan.”

 

Bron : Niburu

 

{fcomment id=2981}

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees