T.L. Keller kijkt er niet meer van op dat bepaalde mensen hem gek vinden. Hij studeerde af aan de Universiteit van Californië in Los Angeles en is de auteur van het boek The Total Novice’s Guide to UFOs. Hij wil informatie naar buiten brengen waar de belastingbetaler 60 jaar lang voor heeft betaald, maar nog niets over weet. “Als mensen wisten hoe de wereld eruit zou kunnen zien als deze technologie beschikbaar is, zouden ze beseffen dat hun leven drastisch zou kunnen veranderen,” zei Keller. Afgelopen vrijdagavond gaf hij een lezing in het National Atomic Testing Museum in Las Vegas.

 

tlkeller  

Onverklaarbare zaken

Conservator Karen Green zei dat de 70-jarige Keller is uitgekozen vanwege zijn wetenschappelijke achtergrond. De lezing begon over antizwaartekracht-technologie die is ontwikkeld in de Antelope Valley en onder meer in het geheim werd gebruikt voor B-2 stealthbommenwerpers en vliegende schotels.

Daarna ging hij dieper in op een lezing van oud-topman van vliegtuigfabrikant Lockheed Martin Ben Rich in 1993. Rich zei toen dat het bedrijf de technologie in huis had om naar de sterren te vliegen. “Alles wat je je kunt voorstellen heeft Lockheed Martin al gedaan,” zei Rich tijdens zijn presentatie.

Keller heeft al diverse malen een bezoek gebracht aan Area 51, waar hij onverklaarbare zaken heeft gezien waaronder een oplichtend oranje toestel dat zigzaggend door de lucht vloog.

Hij wilde voor zichzelf vaststellen of mensen als Ben Rich en Bob Lazar de waarheid spraken. Lazar beweerde dat buitenaardse technologie ligt opgeslagen in een militaire faciliteit even ten zuiden van Area 51. 

Brandstof

In de tweede helft van zijn lezing legde Keller uit dat buitenaardsen en UFO’s hier op aarde zijn. Hij beweert dat er een basis op de maan en op Mars is en dat de Verenigde Staten actief samenwerken met buitenaardsen om technologieën te ontwikkelen die brandstof in essentie overbodig maken.

Vanuit het publiek kwamen gemengde reacties. “Het eerste deel van de presentatie vond ik goed,” zei Steven Dean. “Hij zei dat de Amerikaanse overheid dingen doet waar we niets van weten. Het tweede deel ging me te ver. Ik vond het grotendeels onzin.”

Francesca Martin kon zich juist goed vinden in wat Keller te zeggen had. “Keller weet dat zijn ideeën misschien gek klinken, maar dat geeft niet,” zei ze. “Hij is hier om zijn kennis te delen.”

Keller werkte onder meer in het Jet Propulsion Laboratory van NASA, waar hij een computersysteem ontwikkelde voor interplanetaire missies. Daarnaast werkte hij voor de voormalige vliegtuigbouwer Douglas Aircraft en de Britse vliegtuigfabrikant British Aerospace.

Bekijk hieronder een lezing die Keller in 2011 verzorgde tijdens een bijeenkomst van het Mutual UFO Network (MUFON) in Los Angeles.

 

Video

 

Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees