Na de aanstelling van John Podesta als adviseur voor de Amerikaanse president Barack Obama wordt er druk gespeculeerd over de mogelijke openbaring van topgeheime UFO-documenten. Podesta (64), een voormalige stafchef uit de stal van Bill Clinton, fungeert sinds de presidentsverkiezingen in 2008 als extern adviseur voor Obama. Hij adviseerde ook oud-minister van Buitenlandse Zaken Hillary Clinton. Podesta is de oprichter en voormalig voorzitter van het Centrum voor Amerikaanse Vooruitgang, een Democratische denktank met nauwe banden met het Witte Huis. Hij geniet veel aanzien als strategisch en politiek denker.

 

John Podesta

Selecte kring

Podesta maakt binnenkort deel uit van de selecte kring van het Witte Huis, terwijl Obama zijn onverwachts zware tweede termijn probeert te redden. De Clinton-secondant gaat zich onder meer bezighouden met klimaatverandering en Obama’s omstreden zorgprogramma. Hij vervangt waarschijnlijk Pete Rouse.

Wat veel mensen niet weten is dat Podesta de Amerikaanse regering herhaaldelijk heeft opgeroepen om UFO-documenten vrij te geven zodat wetenschappers onderzoek kunnen doen naar onverklaarbare waarnemingen in het luchtruim.Vorige maand bereikte de populariteit van Obama een dieptepunt. Slechts 42 procent van de Amerikanen kan zich nog vinden in zijn beleid. Mogelijk zal Obama het vrijgeven van geheime UFO-files zien als een manier om zijn populariteit een boost te geven.

 

Lees ook:

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees