De makers van documentaire ‘Sirius’ beloven een baanbrekende ontdekking los te laten op de wereld. Wetenschapper Steven Greer pakt namelijk uit met beelden van een echt buitenaards wezen. Hij stelt dat de aarde al vele malen is bezocht door buitenaards leven. Door druk van een militaire en financiële elitegroep werd dit geheim angstvallig verzwegen. De documentaire vertoont beeldmateriaal van een klein buitenaards wezen en belooft aardig wat stof op te waaien.

 

 Skelet 'buitenaards wezen' uit La Noria telt negen ribben

 

Negen ribben

Op een winterochtend reisde Oscar Muñoz af naar de spookstad La Noria in het noorden van Chili om er te zoeken naar flessen en historische artefacten. Toen hij in het gebied rond de verlaten kerk van La Noria begon te graven trof hij een vreemd skelet aan ter grootte van een pen. Het wezen had harde tanden, een langgerekt hoofd en negen ribben.

Een vriend van Muñoz maakte een foto en de ontdekking haalde de media. Muñoz verkocht het skelet aan een lokale zakenman, die het weer verkocht aan een Spaanse zakenman. Greer werd in 2009 tijdens een symposium in Barcelona op de hoogte gebracht van het wezen.

Diverse ufologen en een wetenschapper analyseerden de stoffelijke resten. Sommigen dachten dat het zou kunnen gaan om een foetus. Mario Pizarro van de Chileense UFO-onderzoeksgroep AION zei: “Het is iets heel vreemds. Ik kan niet met zekerheid zeggen dat het buitenaards is.” Hij bevestigde dat in het gebied rond La Noria vaak paranormale verschijnselen worden waargenomen.

Navelstreng

Directeur van AION Rodrigo Fuenzalida reageerde sceptisch toen hij het wezen zag. Hij meende iets te zien dat leek op een navelstreng. Hij voegde toe: “Dit moet worden onderzocht door professionals op het gebied van geneeskunde en biologie, maar ik denk niet dat het wezen iets te maken heeft met een UFO-waarneming of met buitenaardse wezens.”

Bioloog Walter Seinfeld van de Arturo Prat Universiteit in Iquique was nog sceptischer. “Zonder twijfel hebben we hier te maken met een zoogdier en ik ben er vrijwel zeker van dat het menselijk is.” Hij benadrukte dat hij geen definitief uitsluitsel kon geven zonder het wezen volledig te onderzoeken.

Eind deze maand zal duidelijk worden welk wetenschappelijk bewijsmateriaal Greer gaat presenteren om aan te tonen dat het skelet toebehoort aan een buitenaards wezen.

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees