Er wordt momenteel gewerkt aan een documentaire over de ontdekkingen van luchtvaartillustrator Mark McCandlish. Volgens McCandlish heeft het Amerikaanse leger door middel van reverse engineering gebruik gemaakt van buitenaardse technologieën. Hij wilde in 1988 naar eigen zeggen een vliegshow bijwonen in San Bernardino, toen hij op het laatste moment werd gevraagd om illustraties te maken voor een editie van het tijdschrift Popular Mechanics. Een vriend van McCandlish ging wel en zou toegang hebben gekregen tot een afgesloten deel van de vliegbasis. Daar werden volgens de vriend drie vliegende schotels getoond aan politici en militairen. Ze konden recht omhoog vliegen en maakten geen enkel geluid.

 

Flux Liner

De toestellen werden ook wel Alien Reproduction Vehicles (ARV) genoemd. Ze kregen al snel de bijnaam Flux Liner. McCandlish vermoedt dat ze onderdeel zijn van een geheim programma dat al enkele decennia loopt.

Hij begon onderzoek te doen naar deze toestellen en ontdekte dat ze werken op basis van nulpuntsenergie, een concept waar Albert Einstein en natuurkundige Otto Stern in 1913 al aan werkten.

 

 

De documentaire, die wordt gemaakt door fotograaf en filmmaker James Allen, nadert voltooiing. Kijk hier voor meer informatie over de documentaire Zero-point - The Story of Mark McCandlish and the 'Flux Liner'.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees