Buitenaards

banner buitenaards

 

Zijn we alleen in ons universum? Dat is de vraag die we ons meer en meer stellen. Of is er nog leven buiten hier op aarde? Hier vind u mooie artikels die je hier meer over vertellen.

pillars-of-creation

In een ophefmakende publicatie toonden Franse wetenschappers onlangs aan dat ribose, een suikerbouwsteen van genetisch materiaal in levende organismen, zich mogelijk in kometenijs heeft gevormd. Het genetische materiaal van alle levende organismen op aarde is opgebouwd uit DNA en het meer primitieve RNA. Dat laatste wordt verondersteld één van de eerste moleculen te zijn die leven op aarde kenmerkt.

nasa-aliens

De wereldbevolking wordt warm gemaakt voor buitenaards bezoek op aarde. Dat maken complottheoretici op uit uitspraken door NASA-wetenschappers, schrijft de Britse Daily Express. Volgens hoofdwetenschapper van de NASA Ellen Stofan zullen we in de komende 10 jaar sterke tekenen van buitenaards leven hebben en in de komende 10 tot 20 jaar definitief bewijs ervan. “We weten waar we moeten zoeken en hoe we moeten zoeken,” zei ze. “In de meeste gevallen hebben we daar ook de technologie al voor. De vraag is niet of we bewijs van buitenaards leven zullen vinden, de vraag is wanneer.”

buitenaardse-microbe

 

Dit is ‘m dan: de foto van een mysterieus buitenaards ‘organisme’ die volgens wetenschappers bewijst dat aliens bestaan. Het wezentje is ontdekt door met krachtige magneten stukjes puin uit de ruimte op te vangen. Dit deeltje is een ‘levende entiteit’, aldus onderzoekers. Professor Milton Wainwright van de Universiteit van Buckingham claimt dat de foto bewijst dat er leven buiten de aarde is.

paus-franciscus

Het is een misvatting dat buitenaards leven indruist tegen religie. In de meeste gevallen bevestigt religie juist het bestaan van leven buiten onze planeet. Het sikhisme stelt bijvoorbeeld dat het leven niet beperkt is tot de aarde, maar overal in de kosmos bestaat. Volgens de islam zijn er andere planeten zoals de aarde die levensvormen herbergen. De islam spreekt ook over de djinn, multidimensionale wezens die ‘goed’ of ‘slecht’ kunnen zijn. Het christendom kent verschillende interpretaties van leven buiten de aarde en in veel oude Vedische teksten lezen we hetzelfde.

buiras

We spreken regelmatig over buitenaardsen, maar hoe zien die er nu eigenlijk uit? De meesten kennen de bekende Gray Alien wel, maar daar houdt het voor velen dan ook mee op. In Rusland zijn ze over het algemeen wat verder met betrekking tot het fenomeen buitenaards leven en dat is dan ook het land waar veel nuttige informatie te vinden is. Zo is er in Rusland sinds 1946-47 een boek bijgehouden over buitenaardse rassen. Gelukkig is dit boek inmiddels vertaald in het Engels. Er komen de meer bekende rassen in voor zoals de Pleijadiërs, de Reptilians, de Zeta’s en de Anunnaki.

andromeda-wise

Astronomen hebben 100.000 sterrenstelsels afgespeurd op sporen van een hoogontwikkelde buitenaardse beschaving. In 50 sterrenstelsels werd een ongewoon grote hoeveelheid straling gedetecteerd. Dat melden Britse media. Ongewoon grote hoeveelheden straling worden verwacht als een beschaving een sterrenstelsel heeft gekoloniseerd en kolossale hoeveelheden energie produceert. De onderzoeksgegevens zijn afkomstig van de infraroodsatelliet WISE. Hoofdonderzoeker Roger Griffith van de Pennsylvania State University zei: “We hebben onverklaarbare overschotten aan mid-infraroodstraling gevonden in 50 sterrenstelsels.

Parkes-telescoop

Het raadsel van de ‘fast radio bursts’ of korte radioflitsen die in 2007 voor het eerst werden opgevangen, heeft een bijzondere wending genomen. De uitbarstingen lijken een wiskundig patroon te vertonen, wat erop kan wijzen dat ze van kunstmatige oorsprong zijn. De radioflitsen, waarvan er tot nu toe pas 10 zijn gedetecteerd, duren maar een paar milliseconden en zijn afkomstig van een kleine bron met afmetingen van hooguit een paar honderd kilometer. Om de afstand tot de bron te vinden, gebruiken astronomen de zogeheten ‘dispersiemaat’. Elektronen die door de ruimte reizen, verstrooien en vertragen de radiogolven zodanig dat die met hogere frequenties sneller aankomen dan die met lagere frequenties.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees