Horoscopen

Dit is mijn grote vet extra astrologie video waarin ik onthullen voor de eerste keer mijn geheime astrologie theorie over de 20e en 21e eeuw. Het verklaart waarom de 20e eeuw was zo tragisch op zoveel manieren en waarom de 21ste eeuw zullen zeer verschillend zijn, op een goede manier.

November is een dynamische maand, gekenmerkt door een Zonne-eclips, vier planeten die direct gaan lopen, nog een Uranus/Pluto-vierkant. De planeten zijn Jupiter, Mercurius, Neptunus en Cheiron. Omdat de nadruk ligt op aarde- en watertekens, kan er veel activiteit gebeuren op diep innerlijk niveau, en in gang gezet worden door nieuwe inzichten of belangrijke verschuivingen in iemands overtuigingen en normen. De eerste week van november is de krachtigste en meest intense. Op 1 november is er het vierde van zeven exacte vierkanten tussen Uranus en Pluto. Dat betekent dat we voorbij het midden zijn van deze lange evolutie-cyclus van sociale en culturele veranderingen, die nog duurt tot 2015.

Mei wordt gemarkeerd door een zonne-eclips in Stier en een maan-eclips in Boogschutter. Eclipsen maken nieuwe en volle manen intenser, en maken ons bewust van onze echte prioriteiten, en tonen ons een belangrijke start en einde. Het derde van zeven exacte vierkanten zullen zich vormen tussen Uranus en Pluto, en die doen ons eraan denken dat we in het midden van transformatieve veranderingen zitten, zowel van onszelf als van de wereld. Vanaf midden april kwamen de Zon, Mercurius, Venus en Mars fasegewijs in een trager en gezapiger tempo, op hun weg van Ram naar Stier.

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees