Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Liep Neil Armstrong werkelijk als eerste mens op de Maan in juli 1969 of was het een door Stanley Kubrick gemaakte studio-opname? Deze vraag houdt vele mensen al jarenlang bezig, maar misschien is er nu eindelijk een antwoord op deze vraag. Een onderwerp wat iedere keer maar terug lijkt te komen is of NASA er nu wel of niet in is geslaagd om in juli 1969 de eerste mensen naar de Maan te sturen, ze daar te laten rondlopen en ze vervolgens weer veilig thuis te laten komen. Liep Neil Armstrong daar daadwerkelijk rond of was het een door Stanley Kubrick gemaakte opname in een studio ergens in een woestijn?

 Als je rondkijkt op internet zie je talloze theorieën en Youtube video’s over hoe NASA ons permanent voorliegt en dat de gefingeerde maanlanding ook één van die vele leugens is. Nu is het waar dat NASA dingen verbergt en foto’s en film bewerkt als ze van mening zijn dat daar zaken op staan die niet voor het grote publiek bestemd zijn, dus in dat kader is de gefingeerde maanlanding een aannemelijke theorie.

Er is een element dat eigenlijk iedereen over het hoofd heeft gezien zo lijkt het, behalve ene meneer S.G. Collins, klaarblijkelijk woonachtig in Amsterdam en met meer dan 30 jaar professionele ervaring op het gebied van foto en film. Hij stelt namelijk dat het in 1969 technisch gezien wel degelijk mogelijk was om een raket naar de Maan te sturen met een bemanning en die ook weer terug te brengen, maar dat het onmogelijk was om met de film- en videotechnieken uit die tijd een gefingeerde maanlanding rechtstreeks via televisie uit te zenden.

In de onderstaande video legt hij in heldere taal uit waarom hij van mening is dat het technisch simpelweg niet mogelijk was, zelfs niet voor een bedreven filmmaker als Stanley Kubrick, zo'n gebeurtenis via film te fingeren.

Het enige argument dat je daar tegenover zou kunnen zetten is dat NASA in die tijd beschikte over vergevorderde filmtechnologieën (redactie: wij zijn van mening dat dat het geval is). Maar, zoals Collins zegt, dan hadden ze dat volledig geheim moeten houden ergens in een laboratorium en hadden alle medewerkers later slachtoffer moeten zijn van dodelijke ongelukken omdat het anders met zekerheid was uitgelekt.

Kortom, wat Collins stelt is dat we inderdaad worden voorgelogen door overheden en instanties zoals NASA, maar dat dit in het geval van de maanlanding niet zo is. Verder dat diezelfde overheden en NASA het waarschijnlijk wel erg leuk vinden als mensen zich massaal storten op een onderwerp als de gefingeerde maanlanding omdat dit de aandacht zou afleiden van de echte leugens die ze verspreiden en waar we ons wel op zouden móeten concentreren.

Hoe dan ook, Collins heeft een aantal plausibele argumenten. In ieder geval de moeite waard om te overwegen en dan zal ieder voor zich moeten afwegen of dit inderdaad de waarheid is of dat NASA toch iedereen in de maling heeft genomen door vergevorderde filmtechnologieën voor de mensheid verborgen te houden.

De man heeft in ieder geval gevoel voor humor want in de laatste scene van de video zie je hem een envelop openmaken en zeggen: “Gelukkig, mijn cheque van NASA is binnen”.

Wij vinden de timing van het publiceren van deze informatie opvallend in het licht van alle voorbereidingen die in de richting van Disclosure wijzen.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees