Een vrouw die beweert voor de NASA te hebben gewerkt, zegt te beschikken over bewijs voor één van de grootste doofpotten in de ruimtevaartgeschiedenis. In 1979 zag ze naar eigen zeggen twee mensen in ruimtepakken bij de Viking Lander, die zich op dat moment op het Marsoppervlak bevond. Dat meldt de Britse krant Metro. ‘Jackie’ belde eerder dit jaar met Coast to Coast AM en vroeg de presentator ‘een 27 jaar oud mysterie op te lossen’. Ze beweerde dat ze voor NASA had gewerkt en betrokken was bij het Vikingprogramma. Ze zei dat ze twee mensen op het Marsoppervlak had zien lopen.

 

mars-viking-lander

 

Ze zei dat ze samen met zes collega’s naar een aantal schermen zat te kijken toen ze plotseling twee mannen in ruimtepakken in de richting van de Viking zag lopen. “We waren met z’n zessen,” zei Jackie. “We hielden ons bezig met de apparatuur, toen plotseling het beeld op zwart ging.”

“We renden naar boven, maar ze hadden de deur op slot gedaan,” ging ze verder. “Ik vraag me af of het onze jongens waren.” Er gaan geruchten dat er in de jaren zestig ‘geheime’ landingen op Mars zijn geweest en dat de Apollo-landingen bedoeld waren om een veel uitgebreidere verkenning van het zonnestelsel te verdoezelen.

 

Video

 

 

Voormalig CIA’er John Lear beweert dat NASA in 1966 op Mars is geland en dat mensen is geleerd hoe ze er konden wennen aan de dunne atmosfeer. Verhalen over geheime ruimtemissies doen schrijver Nigel Watson denken aan Project Serpo

“In november 2005 zei iemand van de Amerikaanse militaire inlichtingendienst DIA dat er een uitwisselingsprogramma was met buitenaardsen,” legde hij uit. “Een 3000 pagina’s tellend document uit de jaren zeventig zou aantonen dat zes buitenaardsen zijn gevonden op de plek van de Roswellcrash.” 

“Een overlevende, die EBE 1 werd genoemd, zou 12 mensen hebben getraind om zijn thuisplaneet Serpo in het Zeta Reticuli-stelsel te bezoeken,” aldus Watson. “Deze missie vond plaats in 1965 en ze bleven er tot 1978. Twee van hen kwamen te overlijden, twee bleven op de planeet en de rest keerde terug naar de aarde, maar stierf later.” 

“Bill Ryan, die deze beweringen op internet plaatste, concludeerde dat ‘het Serpo-verhaal bestaat uit desinformatie en fouten, maar wel een kern van waarheid bevat’,” besloot hij.

 

Bron : 9fornews

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees