De Duitse natuurkundige en ingenieur Hermann Oberth wordt beschouwd als één van de grondleggers van de ontwikkeling van raketten en de ruimtevaart. In de jaren vijftig en zestig gaf Oberth openlijk zijn mening over ongeïdentificeerde vliegende objecten. Oberth werkte onder meer voor Wernher von Braun, een raketingenieur die ruimteraketten ontwikkelde voor de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.

 

 

Hermann Oberth

 

Intelligente waarnemers

Hij was ervan overtuigd dat UFO’s die op aarde worden waargenomen afkomstig zijn uit de ruimte. Op 24 oktober 1954 stond bijvoorbeeld in The American Weekly te lezen: “Ik ben van mening dat vliegende schotels echt zijn en dat het ruimteschepen zijn die uit een ander zonnestelsel komen. Ik denk dat ze mogelijk worden bestuurd door intelligente waarnemers die onderdeel uitmaken van een ras dat onze aarde al eeuwen bestudeert.”

In Flying Saucer Review schreef Oberth een artikel getiteld ‘They Come From Outer Space’ (Ze Komen Uit De Ruimte). Hij behandelde de waarnemingen van ‘vreemde lichtgevende objecten’ in de lucht.

 

Stralende schilden

De oudste waarneming werd volgens Oberth gedaan door Plinius de Oudere, een Romeins militair en letterkundige. Plinius sprak van ‘stralende schilden’.

“Na zorgvuldige afweging vind ik de verklaring dat vliegende schotels uit de ruimte komen de meest aannemelijke,” schreef Oberth. “Ik noem dit de Oeranidenhypothese omdat de hypothetische wezens vanuit ons gezichtspunt uit de hemel lijken te komen.” Oberth verwees hiermee naar Ouranos, de personificatie van de hemel.

 

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees