Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Ruimtesonde Voyager 1 heeft 35 jaar na lancering een ‘magnetische snelweg’ ontdekt aan de rand van het zonnestelsel, zo hebben experts maandag gezegd. Eerder dit jaar had men het vermoeden dat het ruimtevaartuig de zogeheten heliopause naderde, de uiterste grens van ons zonnestelsel. Uit de data die de sonde naar de aarde stuurde bleek dat de magnetische veldlijnen van de zon verbonden zijn met interstellaire magnetische velden.

 

Bel

De wetenschappers noemden het een magnetische snelweg omdat geladen deeltjes buiten dit gebied in het rond leken te botsen, alsof ze op lokale wegen vast werden gehouden binnen een bel, of heliosfeer.

“We denken dat het hooguit nog enkele maanden of jaren zal duren voordat Voyager 1 de interstellaire ruimte bereikt,” zei Edward Stone van het California Institute of Technology. Stone wordt gezien als geestelijk vader van het project.

Voyager bevindt zich momenteel op een afstand van 18 miljard kilometer van de zon, 122 keer de afstand tussen de aarde en de zon. Het duurt 17 uur voordat het radiosignaal van de sonde ons bereikt.

Grootste planeten

Afgelopen mei nam Voyager een plotselinge toename van de kosmische straling met vijf procent per week waar. De metingen in juli waren weer anders en rond 25 augustus bevond Voyager zich op de magnetische snelweg. Het aantal deeltjes van buitenaf nam flink toe en het aantal deeltjes vanuit het zonnestelsel nam met een factor 1000 af.

Voyager 2 werd als eerste gelanceerd, te weten op 20 augustus 1977. Voyager 1 volgde kort daarop, op 5 september, om te beginnen aan een verkenningstocht door het zonnestelsel. De sondes waren in eerste instantie ontworpen om de grootste planeten in ons zonnestelsel te bestuderen.

 

Video

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees