Voor zover ons bekend is nu voor de eerste keer de planeet Nibiru met het blote oog waargenomen naast de zon. Het gebeurde op een ochtend vroeg tijdens de zonsopkomst in de Amerikaanse staat Kansas. Een vrouwelijke beroepsfotografe rijdt in haar auto in westelijke richting en merkt dat achter haar de zon aan het opkomen is.  Dit is hoe zij het gebeurde beschrijft: "Toen de hemel ’s morgens lichter werd reed ik in de richting van het westen en ik merkte dat de zon achter mij op het punt stond op te komen. Ik passeerde Towanda in Kansas en de lucht kleurde een schitterend rode kleur. Ik heb nog nooit zo’n rode lucht gezien.

 Ik ben landschapsfotograaf en natuurlijk moest ik stoppen om een foto te nemen. Toen ik naar de opkomende zon keek, was deze rood, rood, rood. Het was enigszins verblindend, maar ik merkte bovenaan rechts van de zon een extra gloed op. Ik hield mijn mobiele telefoon omhoog en deze probeerde zichzelf te focussen.

Terwijl het apparaat dit deed zag ik duidelijk de bol in mijn scherm. Het was erg duidelijk, apart en los van de zon. Ik klikte en de foto verscheen onmiddellijk. Ik keek ernaar en mijn eerste gedacht was, “Wat is dit in 's hemelsnaam?”.

 

Ik nam natuurlijk nog een foto en het was er nog steeds. Ik was geschokt. Ik dacht, “Laat ik proberen zoveel mogelijk in te zoomen op mijn mobiel”. Mijn hart ging te keer en mijn handen trilden toen ik begon te friemelen aan mijn mobiele telefoon om de zoom aan te zetten.

Eindelijk lukte dit en ik klikte weer en omdat hij was gefocussed op de bol naast de zon kon ik zien dat het enorm was. Toen ik het zag viel ik bijna flauw, en ik had geen enkele gedachte meer in mijn hoofd. Ik was totaal versuft.

Ik maakte nog één opname met de zoomfunctie aan. De bol had zich niet bewogen. Ik stapte weer in de auto en terwijl mijn hart nog in mijn keel klopte stuurde ik de foto door naar Justin (haar zoon). Dat wat ik had vastgelegd was een absolute schokkende verrassing. Dat is het hele verhaal".

Niet alleen heeft deze dame een planeet gefotografeerd naast de zon, ze heeft deze ook met het blote oog waargenomen. Een lensflare of iets dergelijks kan in dit geval worden uitgesloten.

Ook is het niet één van de andere bekende planeten zoals Venus die zich toevallig naast de zon bevindt. In de onderstaande video kun je zien hoe, met behulp van een computerprogramma (Stellarium), de hemel en de planeten eruit zagen ten tijde van het nemen van de foto.

Dit zou dan betekenen dat mensen nu ook met het blote oog de planeet Nibiru onder bepaalde condities beginnen waar te nemen.

Wie volgt?

 

 

 

Bron: Niburu

 

{fcomment id=2459}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees