Vreemde verschijnselen lijken vaker en dichterbij voor te komen. Eerder deze week meldingen hierover in Frieslanden nu werd een deel van Zweden opgeschrikt. Het neerstorten van een oranjekleurige orb wordt door sommige Zweedse kranten omschreven als een scene uit de film Armageddon. Er is iets mysterieus naar beneden gestort in de Zweedse provincie Värmland (een klein gebied wat de naam warmland kreeg omdat het een eigen microklimaat heeft wat aan de warme kant is vergeleken met de omgeving). De hulpdiensten kregen talloze telefoontjes van verontruste burgers die zeiden dat ze een vuurbal hadden zien exploderen in de lucht.Andere getuigen omschrijven hoe een oranje vuurbol de grond raakte en vervolgens explodeerde. De getuigen zeggen dat ze eerst een scherpe blauwe gloed zagen, gevolgd door een oranje bol, aldus een plaatselijke politieman, Leif Svenson. Het object maakte totaal geen geluid toen het door de lucht vloog en die stilte werd gevolgd door het geluid van de explosie toen het object de grond raakte.

Een andere getuige, de 24 jarige Sandra uit Vanbro zegt: “het was omringd door rood en geel licht en ook achter het object. Ik heb wel eerder vallende sterren gezien, maar dit leek daar helemaal niet op. Dit was heel anders en het was ook veel groter. Het leek alsof er iets uit de ruimte viel net zoals in de film Armageddon. Ik weet niet hoe ik het moet omschrijven”.

Er zijn geen vliegtuigongelukken geweest en ook de mensen van de vliegvelden uit de buurt zoals verkeersleiders, kunnen geen uitkomst bieden. Het schijnt dat dit fenomeen ook gemeld is aan de westkust en zelfs tot in Finland.

De meest voordehandliggende uitleg zou een meteoriet zijn en dat is dan ook wat als meest waarschijnlijke verklaring wordt gegeven. Maar, er zijn ook mensen die een andere theorie aanhangen omdat er ook niet ver daar vandaan opnames zijn gemaakt van een UFO.

Zij denken dat het niet een meteoriet is geweest die op aarde neerstortte, maar een UFO. Zou wat in Värmland is neergestort hetzelfde object kunnen zijn als wat te zien is op onderstaande video die gemaakt is zo’n vijfhonderd kilometer verderop?

We zullen het waarschijnlijk nooit weten omdat de autoriteiten besloten hebben geen verder onderzoek in te stellen.

Video

 

Bron: Niburu

 

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees