Misschien niet zo vreemd dat de meeste zaken betreffende Mars zijn omgeven door een waas van geheimzinnigheid. Stel dat er daar inderdaad een goudvoorraad ligt die de hele wereldeconomie potentiëel dus op z'n kop zou kunnen zetten. Scott Waring van Ufo Sightings Daily kwam gisteren bij toeval tot de ontdekking dat er zich wellicht grote goudvoorraden op Mars bevinden. Hij was bezig met het verkennen van Mars via Google Earth en kwam toen tot zijn verbazing een locatie tegen die letterlijk blinkt van het goud. Wij hebben de proef op de som genomen en inderdaad als je de coördinaten intoetst die hij opgeeft in Google Earth (82° 3'2.24"S 76° 6'3.14"W), dan komt het volgende beeld tevoorschijn:

 

Nu het merkwaardige. We weten allemaal dat NASA foto’s bewerkt. Wat je ziet in dit plaatje als je weer wat uitzoomt is dat het omliggende terrein allemaal dezelfde soort standaard bruine kleur heeft, behalve dit gebied.

Volgens Scott is het omliggende terrein het resultaat van fotobewerking door NASA en is het stuk waar het goud open en bloot ligt op een bepaalde manier door de mazen van het net geglipt en laat dit zien hoe de kleuren werkelijk zijn. De gebieden die je ziet zijn nu ook niet bepaald klein. Scott heeft berekend dat het ene gebied iets van 36 kilometer lang is en het andere ongeveer 12.

Of het daadwerkelijk goud is, is natuurlijk niet te bepalen aan de hand van beeldopnamen, maar feit is dat dit gebied er totaal anders uitziet dan de omgeving. Gegeven is ook dat je aan de rechterkant van de foto kunt zien hoe het landschap eruit gaat zien als je alles een beetje bruin egaal verft.

Als dit inderdaad goudvoorraden zijn en wellicht is er ook sprake van op vele andere locaties op Mars, dan zijn wij de laatsten die dit van NASA zullen horen. Daarnaast weten we ondertussen ook dat men al lang actief is op Mars via de geheime ruimteprogramma’s en tevens welke typen edelmetalen op Mars te vinden zijn.

Mocht Scott gelijk hebben en het is goud, dan kunnen we binnen niet al te lange tijd een vestiging met de naam The Mars Reserve Bank verwachten, een echte Rothschild Centrale Bank op Mars. En dat noemt men dan “vooruitgang”.

 

Video

 

 

Bron: Niburu

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees