Het is zo eenvoudig en iedereen weet het. Mind control voor de massa concentreert zich op twee elementen: beeld en gevoel. Door het manipuleren met beelden wordt een wereld voor je geschapen die niets met werkelijke ervaringen heeft te maken. Wanneer je grote bevolkingsgroepen aan je wilt binden dan doe je dit door deze twee primaire elementen aan elkaar te linken waardoor er kortsluiting ontstaat in de gedachten en je vervolgens zonder omwegen “direct je punt kunt maken”.Als mensen een beeld zien dat ze belangrijk vinden, dan projecteren ze daar automatisch gevoel in. Dit gebeurt allemaal in een privé-omgeving. Als dit niet het geval zou zijn dan zou het niet mogelijk zijn om hele bevolkingsgroepen te controleren door beelden. Het zou niet werken. Het begint allemaal met iemand die zijn eigen persoonlijke feedback loop (terugkoppelingscircuit) opzet dat heen en weer gaat tussen hem en het beeld.

Na de Tweede Wereldoorlog wisten de medewerkers psychologische oorlogsvoering van het Amerikaanse leger hoe ze hun vaardigheden konden benutten voor politieke doeleinden. Ze waren er tenslotte in geslaagd om de Amerikanen te doen geloven dat alle Japanners en alle Duitsers vreselijk slechte mensen waren, grotendeels bereikt door het manipuleren van beelden. Waarom zouden ze daarom die techniek niet gebruiken om een wereldbeeld te scheppen voor de (Amerikaanse) burger wat niets te maken had met persoonlijke ervaringen.

Ze konden dat en ze deden dat en de reden dat ze dit konden doen komt weer terug op het punt dat iedereen gevoel projecteert en investeert in een beeld. Dit is waar het begint. Op zich is het niet zo verkeerd om emoties te investeren in beelden want het kan je een heel goed gevoel geven. Je kunt, als je emoties investeert in beelden, een andere beleving van de werkelijkheid ervaren.

En dat is ook wat men bij de media weet, waardoor ze jou iedere ervaring kunnen geven die zij wensen. We zijn zo druk bezig met concentreren op hoe we gemanipuleerd worden dat we er geen moment bij stilstaan dat wij ondertussen meedoen met deze operatie. En de rol die wij spelen is duidelijk: wij investeren gevoel in beelden.

Hoe kan de projectie van het gevoel van één individu een uniforme projectie van gevoel worden van miljoenen mensen bij het zien van hetzelfde beeld? Hoe kan het gevoel wat één persoon investeert in een beeld vanuit zijn privé-omgeving mind control voor de massa worden? Door externe instructies of aanwijzingen. Waarom werkt dit? Waarom doen miljoenen mensen precies wat ze moeten doen? Omdat ze niet beseffen dat ze er zelf mee begonnen zijn.

Het enige wat zij weten is dat beelden verbonden zijn met gevoel. Als zij wisten dat zij de werkelijke macht hadden in deze operatie, als zij wisten dat ze de hele dag gevoel investeerden in beelden, als ze even pas op de plaats zouden maken om zich dit bewust te worden, dan zouden ze veel minder vatbaar zijn voor gevoel ze “horen” te investeren (en dus opgewekt wordt) in tweedehands beelden.

De hypnotherapeut Jack True verwoordt het als volgt: “Als een hond in staat zou zijn om te analyseren waarom hij eerst kwijlde als eten werd aangeboden en later al kwijlde als hij de aankondigingsbel voor het eten hoorde, dan kon hij stoppen met kwijlen”. (Hond van Pavlov)

We zien nu beelden van oproer door het hele Midden Oosten. Vlaggen die verbrand worden en menigtes voor de ambassades. We worden geacht onze eigen boosheid in die beelden te investeren; woede dus. We zien beelden van uitgestrekte velden met graan wat zachtjes beweegt in de wind. We worden geacht in die beelden een gevoel van geluk en trots te investeren. Niemand vertelt ons dat we een stap terug kunnen doen en beseffen dat wij degenen zijn die het hele proces starten door ons gevoel in beelden te investeren.

Doe maar eens een gedachtenexperiment. Je kijkt naar je computerscherm. Stel je voor dat er een blauwe vaas op je scherm staat. Bewust projecteer je een gevoel van blijheid in die vaas. Dan projecteer je een gevoel van walging in die vaas. Dan angst, dan zorgen, dan plezier…. bewust. Het doel is om wat bewustzijn te creëren bij een onbewust proces.

Fanatisme van ieder soort begint bij een individu die gevoel projecteert in beelden. Dit wordt gebruikt door de leiders die dan de beelden kiezen en sturen welk gevoel daarbij is toegestaan. De verleiding voor de volgeling is: deelnemen aan een drama dat ver voorbij gaat aan wat hij normaal gesproken in zijn leven zou meemaken. Dat gevoel wordt nog eens extra gevoed doordat wat hij doet “moreel” is.

Politie en militairen wordt steeds vaker bijgebracht om een gevoel van wantrouwen te investeren bij burgers. Dit is een acceleratie van mind control voor hen die de wet moeten handhaven.

Er is een verbazend groot aantal burgers die door gebruik te maken van technologie, deelnemen aan het observeren van de bevolking voor overheid en grote bedrijven. Zij leren om een “dood, leeg” gevoel te investeren in de beelden van ander burgers, alsof het niets meer zijn dan “units”.

Zo waren er de recente bizarre voorvallen van de politie die ouders arresteerden en ondervroegen omdat ze hun kinderen alleen in de achtertuin hadden laten spelen. Dit is een andere trend die versneld toeneemt. De confrontatie begint met de buren die de ouders verraden. De buren hebben geleerd gevoelens van wantrouwen en boosheid te investeren in beelden van “vrije kinderen”. In al deze gevallen is er geen werkelijke ervaring, het is allemaal tweedehands. Het is allemaal gevoel geprojecteerd in een beeld.

Ouders over de hele wereld hebben dezelfde ervaringen met vaccinaties. Ze beseffen dat ze geacht worden om angst te investeren in de beelden van bacteriën en ziektes en ze worden ook geacht om een gevoel van hoop te investeren en vertrouwen in de beelden van naalden en vaccins. Ze worden geacht om bewijs dat vaccins schadelijk zijn en niet werken, naast zich neer te leggen en slachtoffers te blijven van mind control. Veel ouders zijn wakker geworden en aan het worden gelukkig.

Al sinds mensenheugenis hebben leiders zichzelf geportretteerd als Goden. Ze hebben teams verzameld om dat imago te promoten zodat hun volgelingen krachtige emoties konden projecteren in dat beeld en daarmee de controle en de macht van de leider verder versterken.

Het spel is niet nieuw. Als ieder individu de grondslag ervan zou begrijpen dan zou dat een manier kunnen zijn om de trance van de massale mind control te breken.

 

Bron: Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees