Hoe kun je negativiteit loslaten? Je kunt het verleden niet veranderen. Wat je wel kunt veranderen, is hoe je er tegenaan kijkt.Je bent het zat om negatief te zijn. Je bent er klaar voor om te veranderen. Je hebt een actieplan nodig. Lees dan verder, want met deze methode kun je negativiteit makkelijk loslaten en weer levenslust krijgen. Verandering is goed.Vraag het maar aan welke arts dan ook. Als je je de hele tijd slecht voelt, kan de stress die daar het gevolg van is makkelijk tot medische aandoeningen lijden. Je lichaam en je geest zijn een continuüm. Met andere woorden: ook al zijn ze niet precies hetzelfde, er bestaat wel een grote overlapping tussen je lichaam en je geest die hen verbindt. Verminder je mentale stress en je lichaam zal vanzelf ook gelukkiger zijn. Het is tijd om jezelf te ontlasten van alles wat je heeft verhinderd om vooruitgang te maken in je leven, door je gehecht te houden aan een ongelukkig verleden.

 

 

Je beter voelen is een proces

 

Negativiteit bouwt zich mettertijd op in onze levens, in onze zielen. Het proces om het optimaal weg te hallen vindt stapje voor stapje plaats – in laagjes. Het beste is om tijdens één sessie zoveel mogelijk opgeslagen negatieve emoties los te laten als je maar kunt. En je wilt natuurlijk een veilige manier om los te laten die zo effectief en stil mogelijk is, zonder dat anderen er iets van merken. Je kunt al die oude negativiteit makkelijk en grondig opgeven door de onderstaande simpele aanwijzingen op te volgen.

 

Visualisatie

 

Sportteams gebruiken visualisatie al decennia lang om hun prestaties te verbeteren, door bijvoorbeeld te visualiseren dat ze prijzen winnen. Deze zelfde techniek die op zo’n wonderbaarlijke wijze positieve verwachtingen in ons vestigt, kan ook gebruikt worden om negativiteit te elimineren. Dit betekent dat je letterlijk oude opgeslagen gevoelens van woede, angst, verlating, schaamte enzovoorts die al je hele leven in je liggen op te stapelen kunt loslaten.

 

Laat een Hogere Kracht je helpen

 

Heb je liever het woord God, de Bron, het Universum, Krishna, Boeddha of een andere name voor de Allerhoogste? Laat je keuze je smaak reflecteren en laat je Hogere Kracht je helpen. Want zodra je negatieve energie loslaat, kan je Hogere Kracht het transformeren in een positieve bijdrage aan het universum.

 

Mensen slaan emoties fysiek op

 

Je lichaam bestaat uit cellen, de cellen bestaan uit moleculen, de moleculen bestaan uit atomen, en die bestaan uit kolkende beetje energie: dus, je lichaam is pure energie. Wij mensen slaan oude herinneringen en emoties op in ons lichaam. Daarom is het loslaten van negativiteit een fysiek, lichamelijk gevoel van energie uitdrijven, want het is gewoon energie, dat is het alleen, dat is wat wij allemaal zijn. Vraag maar aan Einstein.

 

Voorbeelden van wat je kunt loslaten

 

Angst, woede, verlatenheid, afwijzing, schuldgevoel, schaamte, zorgen, kritiek, verdoofdheid, pijn, haat, jaloezie en walging om er maar een paar op te noemen. Jouw unieke ziel zal weten welke gevoelens je moet loslaten en in welke volgorde je dat moet doen. Misschien moet je eerst een paar diepere een aantal keer verwijderen om steeds diepere lagen te kunnen loslaten.

 

Maar hoe voelt het dan?

 

Negativiteit uitdrijven is geen negatieve ervaring, het is een opluchting. Wanneer je bijvoorbeeld een diepe laag angst loslaat, dan ben je niet bang, dan voel je je gewoon opgelucht. Woede loslaten betekent niet dat je zult schreeuwen en de boel kort en klein zult slaan. Nee, je gevoelens van woede gaan gewoon uit je, en het is een opluchting. De oude negatieve gevoelens zijn volledig losgelaten en uitgedreven. Negatieve emoties loslaten betekent niet dat je de pijn hoeft te ervaren die inherent is aan elke individuele emotie. Dat heb je al genoeg gevoeld. Er vanaf komen voelt gewoon zoals het is: als een opluchting. Het is alsof je een gorilla van je rug afkrijgt. Je verwijdert feitelijk oude bagage waar je niets meer aan hebt. Het voelt zelfs goed. En naderhand zul je je hoe langer hoe meer beter voelen.

 

Volg de onderstaande stappen op:

 

Word stil en sluit je ogen. Zorg ervoor dat je op een rustig, comfortabel plekje bent, zonder afleidingen. Visualiseer dat je op een mooie plek staat met je armen omhoog, helemaal omhoog, en dat je omhoog kijkt naar je Hogere Kracht. Selecteer de negatieve emotie die je als eerste wilt loslaten, en doe dat ook. Als je het prettig vindt, zeg dan: ‘Ik laat [deze emotie] los en geef hem over aan U.’ Voel hem je lichaam verlaten, via je armen omhoog kruipen, en daarna de ruimte in geslingerd worden, voor altijd weg, voor altijd losgelaten. Herhaal dit met alle opgeslagen emoties die je wilt loslaten. En andere methode is om het als volgt te verwoorden: ‘Wat me ook belemmert om mijn doelen te bereiken, ik laat het los.’ De opgeslagen emoties zullen zich kenbaar aan je maken wanneer ze weggaan.

 

Weer zin krijgen in het leven

 

Zodra de negatieve lagen zijn losgelaten, kun je de ruimte die ze hebben achtergelaten het beste opvullen met iets prachtigs positiefs. Als ik zo vrij mag zijn een suggestie te doen, begin je ziel dan te herstellen met persoonlijke kracht, liefde, aanvaarding en innerlijke vrede. Persoonlijke kracht zorgt ervoor dat je in normale omstandigheden weer goede grenzen hebt, liefde laat je in harmonie zijn met alles wat is, aanvaarding zorgt ervoor dat je welkom en gewenst bent in de wereld, en innerlijke vrede omhuld je in een heerlijke deken van veilige en vredige gevoelens.

Visualiseer deze gewoon, een voor een, hoe ze er ook uitzien voor je, en breng ze bij je naar binnen, versmelt ermee, dompel jezelf onder in hun individuele positieve energie, zodat je hele zijn zal stralen door hun helderheid en sereniteit. Zie het als permanente upgrades voor je ziel!

 

Bron : Urbanlotus

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees