Vaccinatie is de meest gebruikte methode om kinderen te beschermen tegen ziektes, maar er zijn heel wat wetenschappers die vinden dat er andere en meer efficiënte manieren zijn. Vandaar de opmars van homeoprophylaxis (HP), het homeopathische alternatief voor vaccinatie waarbij oplossingen worden bewerkt tot ze niet langer giftig zijn. Veel mensen zeggen dat er onvoldoende duidelijkheid is over de samenstelling van vaccins en de risico’s die ze met zich meebrengen. Bovendien is er bijzonder weinig bewustzijn over alternatieven zoals prophylaxis of homeoprophylaxis. Er zijn verschillende studies naar de doeltreffendheid van homeoprophylaxis in epidemische omstandigheden, en het slaagpercentage ligt gemiddeld hoger dan 90 procent.

 

vaccinatie-homeopathie

In 2011 werden bijvoorbeeld twee miljoen Puerto Ricanen na overstromingen blootgesteld aan potentieel geïnfecteerd water. 95 procent van de bevolking van de drie getroffen provincies kreeg HP-vaccinaties. Het onderzoek na het programma liet een serieuze afname van het ziektecijfer en een reductie van het sterftecijfer tot nul zien.

Voor een paar miljoen euro kan de volledige Nederlandse bevolking homeopathisch worden beschermd tegen een besmettelijke ziekte. In 2009 kostte de Mexicaanse griep de Nederlandse overheid onnodig 144 miljoen euro door ongebruikte vaccins. In de VS – waar het vaccin op grote schaal werd ingezet – zijn mensen gestorven aan het vaccin en ondervinden velen er blijvend hinder van, wat de overheid miljarden aan schadevergoedingen heeft gekost.

Hoewel gezondheidsautoriteiten geloven dat vaccinatie de meest succesvolle interventie is ter bescherming van de volksgezondheid, wordt de veiligheid ervan op lange termijn nergens eenduidig beschreven. Het aantal verloren levens en chronisch zieken ten gevolge van vaccinatie is nooit naar behoren ingeschat.

 

Bron : 9fornews

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees