Hoeveel soorten heb je op deze planeet die vrijwillig in de rij gaan staan om zichzelf te vermoorden en er ook nog voor betalen? Nee, het zijn geen schapen, die zijn slimmer. Het is een werkelijk unieke soort: de mens. Zyklon B is een erg effectief chemisch middel om mensen te doden. De truuk is dat je de mensen zover moet krijgen dat ze het inhaleren. En dat is iets wat de meeste mensen niet vrijwillig van plan zijn. Dus, moet je iets bedenken waardoor ze het wel doen zoals een afgesloten kamer waar je vervolgens het gas in laat stromen. In de Tweede Wereldoorlog was de Nazi-manier om mensen te doden heel effectief, maar vandaag de dag zouden die methodes niet meer werken. Met Twitter en Facebook zou je een groot probleem hebben om een concentratiekamp geheim te houden en zeker als daar miljoenen mensen in “verwerkt” zouden worden.

Als de Nazi’s in de oorlog mobiele telefoons hadden gehad waren er vast en zeker foto’s’ of video’s opgedoken en ge-upload op het Nazi Youtube kanaal.

We zijn nu ongeveer 70 jaar verder en leven in de 'moderne tijd'. Maar… al dezelfde psychopathische types die je toen had zijn er nu nog steeds en zij hebben controle over de grootste bedrijven en zetelen in de meest machtige regeringen op deze aarde. Ook zij hebben geleerd en dan met name hoe je meer in het geniep, grote aantallen mensen kunt doden.

Hoe overtuig je mensen om en masse zelfmoord te plegen?

Het gevangen nemen van mensen en vervolgens “verwerken” is een omslachtig bedrijf. Het is zoveel gemakkelijker als je mensen zover krijgt dat ze zichzelf bereid zijn te doden. Als er een oproep wordt gedaan, zie je prompt mensen in een lange rij staan wachten voor een vaccinatie. Ze zijn er door een permanente stroom van propaganda van overtuigd dat het halen van een prik de kans om griep te krijgen verminderd. Wat ze echter niet verteld wordt is, is dat hetgene wat ze proberen te vermijden juist gestimuleerd word en daardoor meer mensen de griep zullen krijgen, die op hun beurt ook weer geloven dat ze een griepvaccinatie nodig hebben. 


Maar, het werkelijk 'briljante' in griepvaccinaties is dat ze chemicaliën bevatten die onvruchtbaarheid en spontane abortussen veroorzaken. Chemische adjuvanten (Adjuvanten zijn stoffen die de werking van het vaccin versterken en inwerken op de immuniteit van antigenen), op kwik gebaseerde voorbehoedmiddelen en levende strengen van verborgen kankervirussen zijn zo wat voorbeelden van de ingrediënten.

Dit is het nieuwe Zyklon B. Het verschil alleen is dat je geen mensen hoeft op te pakken en ze daarna in gaskamers moet stoppen. Het enige wat je hoeft te doen is een gebouw neerzetten met daarop een groot bord waarop in duidelijke letters staat: “Haal hier je griepprik”. Het mes snijdt aan vele kanten, want niet alleen gaan ze vrijwillig in de rij staan, ze betalen ook nog om geïnjecteerd te worden met een dodelijk vergif.

Je houdt het niet voor mogelijk, maar je kunt dus winst maken door mensen zichzelf te laten vermoorden.

Mensen eten zichzelf dood.

Eén wapen is niet genoeg. Dus, een tweede ontzettend effectief wapen in het langzame doden is natuurlijk GMO (genetisch gemodificeerd voedsel/organisme). De GMO's worden zodanig gefabriceerd dat ze een chemisch verdelgingsmiddel laten groeien in de kern van het gewas. Hierdoor krijg jij hetzelfde vergif binnen dat de insecten doodt die zich met die gewassen voeden.

Wat voor effecten het nog meer heeft op de mens zullen we de komende jaren ontdekken. We weten ondertussen wel dat ratten die gedurende 2 jaar van hun gemiddeld 7 jaar durende leven, GMO voedsel aten gigantische tumoren ontwikkelden zoals recentelijk bewezen is in een wetenschappelijk onderzoek.

Het geniale kwaad van de GMO’s zit hem in het feit dat je het kunt verbergen in de voedselketen zodat mensen, zonder dat ze dit beseffen, zichzelf dood eten. En het mooie is dat niemand ooit precies kan vertellen waaraan ze zijn doodgegaan. Tenslotte zeggen de autoriteiten dat het veilig is, dus is het waar, nietwaar?

De GMO’s zijn een iets vriendelijker versie van het Zyklon B omdat je er onder andere pannenkoeken mee kunt bakken. En eigenlijk kun je in iedere maaltijd wel iets van een GMO tegenkomen, waardoor je iedere keer weer een beetje meer doodgaat. Niet onmiddellijk overigens, de effecten bouwen zich op, stilletjes, beetje bij beetje, net zolang totdat je een wandelende kanker (en dood) bom bent.

Als Hitler de beschikking gehad zou hebben over GMO’s dan had hij zich de moeite bespaard om kampen en gaskamers te bouwen. Hij zou GMO’s hebben aangeboden als een “hulpprogramma van de overheid”, speciaal voor iedereen met een Joodse afkomst. En natuurlijk zouden deze mensen volkomen gratis worden gevaccineerd.

Met de combinatie van vaccins en GMO had Hitler net zoveel bereikt als met Zyklon B, maar in plaats van beschouwd te worden als “het kwaad” zou hij een standbeeld hebben gekregen als held van de Joodse bevolking omdat hij degene was die ze gratis eten en medicijnen gaf.

Heb je nooit gemerkt dat wanneer overheden en weldoeners zoals Bill en Melinda Gates (vermogen $66 miljard) “hulp” sturen naar Afrika ze nooit voedsel sturen? Dat ze de plaatselijke bevolking nooit leren hoe ze biologisch kunnen boeren? Dat ze hen nooit de kennis geven van natuurlijke geneesmiddelen die plaatselijk groeien? Nee, het zijn altijd “geneesmiddelen” in de vorm van vaccinaties en andere synthetische farmaprodukten. Het doel is uiteraard het steriliseren van de (Afrikaanse) bevolking en het drastisch reduceren van het aantal geboren kinderen. En in plaats dat ze toegeven dat dit de bedoeling is wordt het verpakt in leugens zoals “geneesmiddelen” en “het redden van levens”.

Het is tenslotte geen toeval dat de oorsprong van de vaccinaties te vinden is bij de Nazi’s.

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees