Vandaag de dag worden er door de media en de reguliere gezondheidszorg mogelijk meer fabels verteld dan ooit tevoren. Van alle mooie verhalen die verteld worden om zoveel mogelijk geld te verdienen zijn welke de vijf grootste fabels? Voor een groot deel worden deze fabels geaccepteerd door gebrek aan kennis bij de bevolking en een toenemende macht van de farmaceutische megabedrijven die actief die verzinsels blijven promoten uit naam van de winst.

 

 

Fabel 1. De reguliere gezondheidszorg helpt zieke mensen weer beter worden.

Dat reguliere gezondheidszorg zieke mensen helpt beter te worden, is waarschijnlijk de grootste misconceptie die er vandaag de dag bestaat. Niets is minder waar. De vrijheid van mensen om natuurlijke geneeswijzen en alternatieve medicijnen te kiezen om beter te worden en/of ziekte te voorkomen staat onder grote druk door de activiteiten van vertegenwoordigers van de mega farmaceutische bedrijven die er alles aan zullen doen om hun winst te halen ten koste van jouw gezondheid.

Deze promotors van chemische “medicijnen” beweren dat alle onderzoeken, goedkeuringen, chirurgische procedures en alle andere behandelingen gebaseerd zijn op wetenschappelijk bewijs. Maar, is het werkelijk wetenschap? Wat moet doorgaan voor “wetenschap” vandaag de dag is een verzameling van gezondheidsfabels, halve waarheden, intellectuele oneerlijkheid en frauduleuze onderzoeken om de winstbelangen te blijven dienen. Wetenschap is geen echte eerlijke wetenschap meer.

Negentig procent van alle ziektes (bijvoorbeeld kanker, suikerziekte, depressie en hartziektes) zijn te voorkomen door dieet, voeding, zonlicht en lichaamsbeweging. Nooit zullen deze oplossingen worden aangedragen door de reguliere gezondheidszorg omdat er geen geld aan wordt verdiend.

Geen van de farmaceutische medicijnen geneest de onderliggende reden van de ziekte. Zelfs “succesvolle” medicijnen houden alleen symptomen onder controle en dat meestal nog ten koste van andere fysiologische functies die bijwerkingen zullen vertonen. Er bestaat geen farmaceutisch medicijn zonder bijwerking.

Er is geen enkele financiële motivatie in het tegenwoordige systeem van gezondheidszorg om mensen beter te maken. Niet voor farmaceutische bedrijven, niet voor artsen en niet voor ziekenhuizen. De winst zit hem in het voortduren van de ziekte, niet in het beter maken of voorkomen (daarom worden middelen die ziektes voorkomen niet tot zeer, zeer matig vergoed door ziektekostenverzekeraars). Niemand, behalve jij, heeft enig belang bij jouw gezondheid. Geen bedrijf, geen dokter en geen regering heeft er belang bij om je beter te maken.

De enige gezonde mensen op deze wereld zijn de kritisch denkende mensen die honderd procent vrij zijn van farmaceutische medicijnen en bewerkt voedsel.Fabel 2. Vaccinaties voorkomen ziekte en verhogen de immuniteit.

De uitdrukking “immunisatie” die vaak wordt gebruikt in plaats van vaccinatie is fout en misleidend en zou bij de wet verboden dienen te worden. Medisch onderzoek heeft ondertussen voldoende uitgewezen dat het injecteren van “niet eigen” proteïne en vergiftigde stoffen zoals kwik, de persoon meer en niet minder vatbaar maakt voor wat er in de toekomst op zijn of haar pad komt. Door vaccinatie gebeurt in feite dus het omgekeerde van immuniseren.


Het aantal werkelijk problemen door vaccinaties wordt geschat op ongeveer 100 keer groter dan wordt aangegeven door overheden. Het verschil is voor een deel te wijten aan artsen die nadelige bijwerkingen niet doorgeven. Door alle antivaccinatie campagnes komt nu langzamerhand de waarheid boven tafel.

De reguliere gezondheidszorg is wakker geworden en verdedigt uit alle macht haar claims en de boodschap die hen door de farmaceutische industrie in het oor wordt gefluisterd om de patiënten of ouders nooit te laten denken dat de risico’s veel groter zijn dan de voordelen, terwijl ook dit in werkelijkheid precies andersom is.

Het is geen toeval dat hoe meer ontwikkelt je bent, des te kleiner de kans is dat je jezelf of je kinderen laat vaccineren. Dit is ook weer in tegenstelling tot wat de medische professie beweert, namelijk dat mensen zich niet laten vaccineren omdat ze weinig of geen opleiding hebben gehad, arm zijn of verkeerd geïnformeerd zijn.

Fabel 3. We moeten ons met zijn allen concentreren op het omlaag brengen van slecht cholesterol.

Eén van de grootste fabeltjes die door medische wereld wordt verspreid in de Westerse cultuur en dan vooral in Amerika is de uitdrukking “slecht cholesterol”. De bevolking is erin getrapt door te geloven dat een verhoogd cholesterolgehalte hartziekte zou veroorzaken. Er is geen enkel bewijs hiervoor. Sterker nog, we hebben cholesterol nodig om te kunnen overleven en het verlagen van cholesterol kan nadelige gevolgen hebben, zeker als we ouder worden.

We zijn zo geobsedeerd geworden om voedsel te eten met een laag cholesterolgehalte en vet, dat veel gezondheidsexperts zich afvragen wat de gevolgen hiervan zullen zijn. Veel onderzoekers komen nu tot de conclusie dat een laag cholesterolgehalte een voorloper kan zijn van de ontwikkeling van kanker.

De pesuedowetenschap die door de marketingmensen bij het publiek naar binnen wordt gedreund heeft veel mensen doen geloven dat we bepaald voedsel moeten vervangen met speciale “cholesterol verlagende” producten. En natuurlijk hangt hier weer een prijskaartje aan. Dit soort producten zijn meestal vele malen duurder dan “gewone” producten.

Cholesterol is eenvoudigweg een noodzakelijk element wat op regelmatige basis door het lichaam gedistribueerd dient te worden om te zorgen voor een efficiënte, gezonde ontwikkeling, onderhoud en functioneren van onze cellen.Fabel 4. Medische screening en behandeling voorkomen sterfgevallen.

Alhoewel de medische wereld de regelmatige screening voor zieke mensen promoot, is er waarschijnlijk erg weinig voordeel en het kan zelfs nadelig zijn voor je gezondheid. Dit is van toepassing op bijna alle medische screening voor kanker en andere ziektes.

De medische screening op zich houdt een groot risico in, niet alleen door de schade die door de screeningstechnieken aan het lichaam worden toegebracht, maar ook door de medische verdere opvolging hiervan. De hiervoor bestaande protocollen schrijven meestal voor dat patiënten meer en verder diepgaande onderzoeken ondergaan die de gezondheid nog meer verslechteren en leiden tot een hoog percentage sterfgevallen, zie eerder artikel hier.

Uit een Zweeds onderzoek kwam naar voren dat van de 60.000 vrouwen die een mammografie hadden laten maken en bij wie een “”tumor” werd ontdekt, dit in 70% van alle gevallen later niet juist bleek te zijn. Niet alleen veroorzaakt dit soort dingen grote emotionele en financiële stress, het kan ook leiden tot onnodige biopsies (weghalen van weefsel).

Het accent lig veel te veel op behandelen en veel te weinig op het voorkomen van ziektes. Een trend die als die zich doorzet riskant kan blijken te zijn voor mensen die niet genoeg weten of begrijpen over hoe ze hun eigen gezondheid in de hand hebben en houden.Fabel 5. Fluoride voorkomt tandbederf.

Het drinken van water met fluoride is slecht voor je gezondheid en gevaarlijk en er is nog nooit bewezen dat fluor tandbederf voorkomt. Het is in feite de grootste wetenschappelijke fraude die ooit door overheden is gepromoot.

Sodium Fluoride, wat is het voor een stof?

De feiten op een rij:

• Fluoride is giftiger dan lood en net iets minder giftig dan arsenicum ( Clin Toxicol Commerc Prod, 1984; 11: 4, 112, 129, 138) .
• Fluoride staat officiëel bekend als een gif.
• Fluoride is een hoofdbestanddeel in pesticide.
• Fluoride is een hoofdbestanddeel in een atoombom.
• Fluoride vinden we in bijna alle munitie die gebruikt werd in Irak door de Amerikanen.
• Fluoride is een hoofdbestanddeel in de operatiekamer om je in een diepe slaap te brengen (narcose).
• Fluoride is een afvalstof die overblijft bij de productie van aluminium.
• Fluoride werd door de Nazi's in de kampen gebruikt om de gevangenen gewillig te maken.

Hoe gevaarlijk is sodium fluoride?

Fluoride is heel erg gevaarlijk voor je gezondheid. Fluoride is giftiger dan lood en net iets minder giftig dan arsenicum. Als je een jong kind hebt en tijdens het poetsen slikt het de Fluoride tandpasta in, dan moet je direct een arts om advies vragen. Veel mensen kunnen de waarheid niet geloven omdat hun tandarts nog rustig werkt met Fluoride. Veel mensen kunnen de waarheid niet geloven omdat in ons drinkwater 1ppm aan Fluoride zit en het waterleidingsbedrijf informatie verschaft dat dit totaal veilig is.

Overigens wordt er in Nederland geen éxtra fluoride aan ons drinkwater toegevoegd, de aanwezige hoeveelheid van 1ppm (1 deel per miljoen deeltjes water) bevindt zich al in het drinkwater vóór de zuivering (en wordt dus niet verwijderd). Onderzoek heeft aangetoond dat een hele kleine hoeveelheid Fluoride al leidt tot een ernstige vorm van botontkalking.

Dit is wat sodium fluoride veroorzaakt:

• Fluoride veroorzaakt een ernstige vorm van botontkalking, bekend als osteoporosis.
• Fluoride veroorzaakt al in hele kleine hoeveelheden ernstige schade aan belangrijke organen (via ons drinkwater).
• Fluoride wordt er ernstig van verdacht de oorzaak te zijn van de chronische ziekte ME, myalgic encephalomyelitis.
• Fluoride wordt er van verdacht de oorzaak te zijn van Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD).
• Drs. R.N. Mukherjee en F.H. Sobels van de universiteit van Leiden hebben gevonden dat Fluoride in drinkwater en tandpasta de genetische schade aan spermacellen vergroten en de reparatie van ons DNA voorkomt.
• Een recent Italiaans onderzoek heeft aangetoond dat Fluoride een kankerverwekkende stof is.

 

Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees