Uit verschillende studies is gebleken dat gevaccineerde vrouwen toch baarmoederhalskanker kregen. Dat schrijft de Israëlische krant The Jerusalem Post. Onlangs waren in Tel Aviv 40 vooraanstaande experts bijeen op het gebied van gynaecologie, oncologie en de gezondheid van vrouwen om te spreken over het HPV-vaccin. “Ik wil fundamentele studies zien waaruit blijkt dat het [vaccin] werkt, maar die zijn er niet,” zei dr. Uzi Beller, een internationale bekendheid op het gebied van gynaecologische kanker.

 

HPV

 

Vrijbrief

De vaccins zijn volgens Beller vrijwel alleen getest op blanke vrouwen die naar de universiteit gingen. “De data zijn gebaseerd op een relatief korte periode,” zei hij. “Dit geeft gezondheidsinstanties nog geen vrijbrief om gezonde meisjes massaal te gaan vaccineren.”

Dr. Beller zei verder: “Er is geen bewijs dat preventieve vaccinatie tegen HPV-typen 16 en 18 de incidentie van baarmoederhalskanker terugdringt.” In rijke landen kost het HPV-vaccin tussen de 70 en 270 euro per drie doses.

Kinderartsen zijn belangrijke voorstanders van preventieve vaccinatie, maar weten mogelijk weinig over HPV-infectie en baarmoederhalskanker. Verloskundigen en gynaecologen weten het één en ander van HPV en baarmoederhalskanker, maar hebben vaak weinig kennis over vaccins en immunisatie.

Het is volgens dr. Beller niet bewezen dat het HPV-vaccin baarmoederhalskanker voorkomt. De Amerikaanse Food and Drug Administration kijkt alleen naar de veiligheid van het vaccin, niet naar de werkzaamheid.

 

Bijwerkingen

“Er is geen bewijs dat het vaccin beschermt tegen baarmoederhalskanker,” benadrukte hij. “Men zou 20.000 meisjes moeten vaccineren om één geval van baarmoederhalskanker te voorkomen.”

Het Israëlische ministerie van Volksgezondheid stond op het punt om 65.000 14-jarige meisjes te vaccineren, maar schrapte het programma nadat artsen waarschuwden dat de potentiële voordelen van de vaccins niet opwegen tegen de negatieve bijwerkingen die het HPV-vaccin kan veroorzaken en heeft veroorzaakt.

Farmareuzen Merck (Gardasil) en GlaxoSmithKline (Cervarix) verdienden afgelopen jaar miljarden aan hun HPV-vaccins.

Dit jaar besloot de Japanse overheid te stoppen met de vaccinatie tegen het humaan papillomavirus, dat in sommige gevallen baarmoederhalskanker kan veroorzaken. Volgens Japan veroorzaakt het vaccin onder meer onvruchtbaarheid, chronische pijn, gevoelloosheid en verlamming. Om soortgelijke redenen schrapte de Japanse regering een aantal jaren geleden al het BMR-vaccin tegen bof, mazelen en rodehond.

 

Bron : Niburu

 

{fcomment id=2546}

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees