Acteur Rob Schneider, onder meer bekend van Deuce Bigalow: Male Gigolo, heeft zich uitgesproken tegen de vaccinatie van kinderen. Hij is niet blij. In een interview met een nieuwszender in Californië protesteert Schneider krachtig tegen een nieuwe wet die ouders verplicht eerst toestemming te vragen aan een arts als ze hun kinderen niet willen laten vaccineren. Volgens de acteur gaat de overheid te ver. Hij ondersteunt daarnaast de theorie dat vaccins autisme veroorzaken.

 

 

Illegaal

“Het is illegaal,” vertelde Schneider aan News10 Sacramento. “Je kunt mensen niet onderwerpen aan procedures die ze niet willen. De ouders moeten kunnen beslissen wat het beste is voor hun kind. Dat mag de overheid niet voor ze bepalen. Dat is in strijd met de Neurenberger wetten.”

Schneider doelt waarschijnlijk op de Neurenberg-principes van de VN, die een individu opdracht geven bevelen van de overheid op te volgen. De wetten van Neurenberg waren een drietal wetten bedoeld om de rechten van de joden te ontnemen.

 

Farmaceutische industrie

“De artsen vertellen je maar één kant van het verhaal,” ging Schneider verder. “Ze krijgen van de farmaceutische industrie, waar miljarden dollars in omgaan, te horen dat vaccins totaal veilig zijn.”

“De werkzaamheid van de prikken is niet bewezen,” zei hij. “En deze dingen zijn giftig, er komen steeds meer bijwerkingen. We hebben steeds meer autisme.”

Ook andere beroemdheden zoals Jenny McCarthy en Donald Trump zijn van mening dat vaccins leiden tot autisme en veel Amerikanen geloven in een correlatie tussen de twee.

 

Video

 


Bron : Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees