Al vele jaren hebben ouders van kinderen die ziek zijn geworden na vaccinatie moeite om uit te leggen waarom het vaccinatieprogramma zo problematisch is. Farmaceutische bedrijven zullen altijd blijven zeggen dat ‘vaccins veilig zijn’ en dat ‘vaccins levens redden’, maar de realiteit is anders. De Canary Party, een beweging die opkomt voor de belangen van slachtoffers van medische missers, gifstoffen uit de omgeving en bewerkte voeding, heeft een video gemaakt waarin het hart van het vaccinatieprobleem wordt uitgelegd.

 

Corrupt

Omdat alle partijen die betrokken zijn bij het maken en toedienen van vaccins niet aansprakelijk kunnen worden gesteld, is het programma corrupt geworden, wordt kinderen letsel toegebracht en worden gedupeerden niet geholpen. 

Uit tientallen gepubliceerde onderzoeksrapporten blijkt dat er een verband is tussen vaccins en autisme. In 1986 werd in de Verenigde Staten na lang lobbyen de National Childhood Vaccine Injury Act aangenomen. Vanaf dat moment konden medicijnmakers niet langer aansprakelijk worden gesteld voor aandoeningen of sterftegevallen als gevolg van de vaccins die ze maken, vaccins die volgens de federale regering ‘onvermijdelijk onveilig’ zijn.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Sociale Zaken heeft bovendien diverse patenten op vaccins. Wanneer deze vaccins worden aangeschaft, profiteert het ministerie daarvan.

 

Gezondheidseffecten

Vandaag de dag is een zes maanden oude baby vaker gevaccineerd dan zijn of haar moeder toen ze de middelbare school verliet. Er is echter nooit onderzoek verricht naar de gezondheidseffecten hiervan op kinderen. Meer dan de helft van alle Amerikaanse kinderen lijdt aan een chronische ziekte of heeft een handicap.

Tijdens een congressionele hoorzitting over autisme in november 2012 konden medewerkers van de Amerikaanse gezondheidsdienst CDC niet één studie opnoemen waaruit zou blijken dat vaccins veilig zijn.

 

 

Bron: Niburu

 

{fcomment id=2478}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees