Onderzoekers van de Washington University in St. Louis hebben gezegd dat bijengif het humaan immunodeficiëntievirus of hiv kan vernietigen. In een nieuwe studie tonen ze aan dat mellitine, het hoofdbestanddeel van het toxine van de honingbij, kan helpen bij het doorbreken van de beschermingslaag rond het virus. “We vallen een inherente fysieke eigenschap van hiv aan,” zei Dr. Joshua Hood in een verklaring. “Theoretisch is het virus niet in staat zich aan te passen aan deze aanval. Het virus moet zijn voorzien van een beschermende laag, een dubbellaags membraan dat het virus bedekt.”

 

bij123

 

De studie, verschenen in het tijdschrift Antiviral Therapy, stelt dat nanodeeltjes met mellitine gebruikt kunnen worden tegen hiv-besmettingen die niet kunnen worden behandeld met medicatie.

Vaginale gel

Medewerkers van de universiteit zeiden ook dat er wordt gewerkt aan de ontwikkeling van een vaginale gel die de verspreiding van hiv kan helpen voorkomen.

“We hopen dat mensen deze gel kunnen gebruiken in gebieden waar hiv zich gemakkelijk verspreidt, zodat infectie kan worden voorkomen,” lichtte Hood toe.

Pijnverzachtende werking

Afgelopen maand ontdekten onderzoekers van de Universiteit van North Carolina nog dat bijengif rug- en beenpijn aanzienlijk kan helpen verzachten.

Hoewel bijensteken al in oude volkstradities werden ingezet tegen allerlei kwaaltjes, lijkt de moderne medische wereld nu pas gewonnen voor de pijnverzachtende werking van het gif.

 

Video

 

Bron : Niburu

 

 

 

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees