Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Huidige kankerbehandelingen hebben vaak nare bijwerkingen zoals misselijkheid en pijnlijke mondzweren. Er zijn echter ook natuurlijke middelen die helpen in de strijd tegen kanker. Kamille Dit kruid bestrijdt slaapproblemen en kan helpen bij zweren in de mond. Daarnaast helpt het tegen spijsverteringsproblemen en ontspant het de spieren, vooral die van de maag en de darmen. Een kop kamillethee vlak voor het slapen gaan zorgt voor een goede nachtrust. Pepermunt Al duizenden jaren wordt pepermunt gebruikt tegen verteringsproblemen, krampen en diarree. Het helpt ook bij voedselvergiftiging. Pepermunt heeft een kalmerende werking op de spieren van de maag en zorgt dat voeding makkelijker door de maag gaat. Een kop muntthee verzacht maagklachten en helpt tegen pijnlijke mondzweren.

 

Look

Dit kruid is rijk aan zwavel, arganine, flavonoïden en seleen. Het actieve bestanddeel van look, allicine, is zeer efficiënt tegen verscheidene bacteriën. Uit diverse studies blijkt dat dit kruid het risico op maag-, darm- slokdarm-, alvleesklier- en borstkanker verlaagt. Het helpt ook bij de ontgifting van het lichaam en versterkt het immuunsysteem. Daarnaast helpt het de bloeddruk te verlagen.

Chilipepers

Chilipepers bevatten capsaïcine, een stof die werkt als een soort pijnstiller. Er bestaan bijvoorbeeld crèmes op basis van capsaïcine, die pijn in bepaalde gebieden van het lichaam doen afnemen als ze op de huid worden aangebracht. Chilipepers zijn ook goed voor de spijsvertering.

Kurkuma

Dit kruid bevat curcumine, een antioxidant met een ontstekingsremmende werking. Het kan bescherming bieden tegen kanker. Op dit moment wordt onderzocht of kurkuma helpt om darm-, prostaat-, borst- en huidkanker te voorkomen en te genezen.

Rozemarijn

Rozemarijn is een bron van antioxidanten en helpt bij de ontgifting van het lichaam. Het helpt ook tegen winderheid en verteringsproblemen. Rozemarijn verhoogt bovendien de eetlust.

Gember

Dit kruid wordt gebruikt om tal van aandoeningen zoals verkoudheid en verstopping tegen de gaan. Het consumeren van gember of gemberthee kan helpen om misselijkheid te bestrijden.

 

Lees ook:

 

Bron: Niburu

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees