Website hacked.

Website was gehacked. Het kan zijn dat de website nog niet optimaal werkt.

Onze gewrichten zijn overgangen tussen twee botten waarbij beweging mogelijk is. In 2003 waren er in Nederland naar schatting 2,3 miljoen mensen met gewrichtsklachten. Als gewrichtspijn wordt veroorzaakt door artritis, kan de pijn worden geminimaliseerd door te kiezen voor een natuurlijke behandeling. Hieronder volgt een lijst van vijf natuurlijke remedies tegen artritispijn. Ze zijn veilig en hebben geen bijwerkingen.

 

 

 

Mosterdolie: als je pijn voelt kun je je gewricht masseren met mosterdolie. Het helpt de bloedstroom te stimuleren. Masseer het gewricht dagelijks met de olie. De olie werkt nog beter als je hem licht verwarmt.

Bitterzout: magnesiumsulfaat of bitterzout helpt je lichaam te ontspannen. Het kan op twee manieren worden gebruikt. Mix warm water met citroensap en voeg daar bitterzout aan toe om te drinken. Daarnaast kun je met dit zout een warm bad nemen. Het is een bron van magnesium en helpt de zuurgraad in je lichaam te reguleren.

Appelciderazijn: helpt gewrichtspijn als gevolg van gifstoffen in de gewrichten en het omringende weefsel te verzachten. Het is een bron van calcium en fosfor. Drink een glas warm water met één theelepel appelciderazijn. Je kunt er ook honing aan toevoegen voor de smaak. Probeer dagelijks minimaal één glas te drinken.

Alfalfa: er zijn tegenwoordig alfalfa-tabletten verkrijgbaar. Deze spruitgroente kan worden gebruikt om thee van te maken. Kook het water en voeg enkele zaden alfalfa toe. Drink er twee koppen per dag van en de gewrichtspijn zal afnemen.

Bernagie: heeft een ontstekingsremmende werking. Bij de Grieken stond de plant bekend om zijn opbeurende werking. Bernagie- of Borage-olie bevat een hoog gehalte aan gamma-linoleenzuur (GLA), evenals zink, magnesium, vitamine B6 en biotine en kan worden gebruikt om pijnlijke gewrichten te masseren. Masseer twee keer per dag met deze olie.

Je kunt ook kersen, visolie, kaneel, kurkuma en gember proberen om gewrichtspijn tegen te gaan.

 

Lees ook:

 

 

 

Bron: Niburu

{fcomment id=2778}

Website en/of domeinnaam united-lightworkers.be te koop. Meer info

enfrdees